2 in 1: Scari si spatii de depozitare

2 in 1: Scari si spatii de depozitare


2 in 1: Scari si spatii de depozitare
 
 
Tehnic, este putin fals (de cele mai multe ori), ca se poate sa ramai fara spatiu. Ia in considerare zona de deasupra capului, intre pardosea si plafon, de exemplu. Sigur, vrei sa pastrezi spatiul, astfel incat sa te simti confortabil si pentru a permite luminii naturale si artificiale sa treaca printre spatii, dar multe din acesta nu sunt necesare pentru aceste nevoi secundare.

 
 
 
Acest design simplu si modern realizat de Danny Kuo combina aspecte legate de studii clasice si biblioteci cu sensibilitatile de azi despre mestesuguri, materialitate si salvare de spatiu. Cutiile din lemn mai joase se pliaza pentru a deveni trepte, de pe care se poate ajunge la rafturile de sus si la dulapuri.
 
Scari si spatii de depozitare

Avand in vedere ca functionalitatea scarii este construita in interior, nu este nevoie de scari rulante traditionale sau scari pe roti, fiind asociate cu biblioteci de la podea pana la tavan. Aceasta, la randul sau, ajuta la economisirea de spatiu si bani.

Dincolo de ideea aceasta mare, detaliile sunt tratate cu o precizie deosebita, cu lemn atragator pentru ochi si solid la atingere pentru fiecare dintre piesele implicate. In cele din urma, faptul ca fiecare cutie din lemn este un modul independent face posibila inlocuirea unui anume tip cu un altul, dupa cum este necesar, punand accent mai mult pe stilul dulapurilor, pe spatii deschise sau sertare glisante, in functie de tipul de depozitare dorit. Acest produs se preteaza foarte bine pentru personalizare in masa.

Scari din lemn