Toalete cu tematici stranii

Toalete cu tematici stranii


    Toaletele ciudate si traznite par a iesi la suprafata peste tot in lume. Unele bai bizare se afla in aer liber, altele sunt localizate in mai multe hoteluri. Ai fi, totusi, interesat sa mergi sa mananci la un restaurant, in mare parte pentru a vizita toaleta? Restaurantele cu tematici stranii au fost atractive pentru clientela, de ani de zile, dar unii proprietari de restaurant aplica o noua tehnica marketing pentru a aduce clientii curiosi la usile lor. De la camere de plus pentru pudrat la toalete unice, vizitatorii nu vin sa ia masa, ci pentru a verifica toaletele.

Toalete cu tematici stranii
 

Busaba Eathai


    Restaurantul tailandez Busaba Eathai din Londra are un interior intunecat, confectionat din lemn, in timp ce diferite arome plutesc in jurul camerei. De la blog-uri de calatorii la comunicarea "din gura in gura", clientii sunt sfatuiti sa verifice toaletele. Holul care conduce la baia bizara are un indicator pentru a arata care este baia pentru barbati si care este pentru femei. Indicatorul in sine, afiseaza nu sexul, ci pozitiile sexuale pe care le-ar folosi pentru a se usura.     
    Multi turisti fac greseala de a intra in baia gresita, fie ca este vorba de curiozitate sau confuzie. Odata ce clienul a intrat in baia potrivita, acesta va afla ca baia nu e tocmai privata. Exista o deschizatura intre camere unde chiuveta este impartita de ambele sexe.
 
 Chiuveta este impartita de ambele sexe.
 

Loc de odihna din sticla


    In New York, incepi sa experimentezi aceasta camera din sticla chiar inainte de a intra pe usa. Daca ca esti un om care trage cu ochiul, experienta incepe cu o oglinda pe doua sensuri cu vedere spre Tenth Avenue. Oamenii de afara vad in interior, in timp ce oamenii din interiorul toaletei se spala pe maini sau folosesc oglinda pentru a-si aranja parul. Dupa mai multe bauturi, unii oameni uita de oglinda care permite pietonilor sa se uite la tine, in timp ce se dichisesc in oglinda.

Baia din sticla

Foarte rustic la Marius


    In Rio de Janeiro, Brazilia, restaurantul Marius incepe experienta ta chiar din momentul in care intri pe usa. Tema piratilor, viu colorata, este greu de trecut cu vederea, de la piratii ce servesc mancarea bizarei latrine. Peretii coloratii in nuante de verde aprins si usile grele de castel nu sunt ceea ceea ce socheaza pe majoritatea clientilor, ci gramezile groase de pietre colorate amplasate pe podea. Chiuvetele sunt, de asemenea, pline cu pietre. Urinalele au gheata ambalata deasupra rocilor. Daca esti femeie, aceasta nu este un loc bun pentru a purta tocuri inalte.
 
 Piratii servesc mancarea bizarei latrine.