Covorul din muschi creste in centrul casei tale

Covorul din muschi creste in centrul casei tale


    Printre toate marile design-uri verzi descoperite la Milano in 2009 la Targul de Mobila, acest covor biodegradabil din muschi a iesit in evidenta la expozitia Tokyo Fiber Sensware.

   Covorul din muschi creste in centrul casei tale
 
     Artistul ce se bazeaza pe flori japoneze, Makoto Azuma, a colaborat cu Unitika Ltd. pentru a crea o mica poienita in interiorul locuintei, populand covorul cu un sortiment de muschi. Rezultatul este un covor organic splendid, uimind vizitatorii cu prezenta sa incantatoare. Design-ul covorului din muschi este unul durabil, organic.  

Covorul ecologic

    Terramac® este un tricotaj 3D ecologic si o tesatura toarsa care serveste ca un recipient pentru radacinile muschilor, protejeaza semintele si mentine muschiul impreuna. Fabricat din fibra de acid polilactic, acest material este descompus (biodegradat) de catre microorganisme in compost sau in sol dupa 10 de ani. In cele din urma, vor ramane doar dioxid de carbon si apa. Pe masura ce covorul se biodegradeaza, dioxidul de carbon este captat de plante prin procesul de fotosinteza. Numele Terramac ® inseamna "Fii Mamei Natura".

  Fabricat din fibra de acid polilactic, acest material este descompus (biodegradat) de catre microorganisme in compost sau in sol.

    Adevarata frumusete a acestei tehnologii consta in asocierea unei plante derivate din plastic cu o planta naturala (aici, muschi) pentru a crea un mediu durabil si imbunatatit.

    In general, gasiti pe terasamente, muschii pot fi de acum integrati in inima caselor si oraselor noastre. Este frumos atunci cand industria intalneste design-ul pentru a oferi solutii practice, care infrumuseteaza viata noastra intr-un mod mai durabil!
 
 Muschii pot fi de acum integrati in inima caselor si oraselor noastre.