Mese de restaurant interactive

Mese de restaurant interactive


    Joaca cu mancarea este inca inacceptabila din punct de vedere social, dar joaca cu meniul reprezinta un nou concept de distractie pentru restaurant.

Mese de restaurant interactive

    Inamo, un restaurant din Londra de servire orientala, permite distrarea clientilor cu un meniu interactiv. Restaurantul futurist, chiar va scuteste de faptul ca depindeti de un chelner pentru a-si aminti comanda.
  
     Meniurile sunt pur si simplu proiectate direct pe mese (completate cu imagini apetisante ale mancarurilor ce se incadreaza exact pe farfurii) si ordinele de plata sunt transmise digital la bucatarie.

Ordinele de plata sunt transmise digital la bucatarie

    In timp ce se asteapta mancarea, se poate viziona modul in care bucatarul pregateste meniul, in direct. Daca nu se doreste vizionarea unui astfel de video, atunci se poate alege, de asemenea, vizualizarea informatiilor despre cartier, se pot juca diverse jocuri sau se poate schimba fata de masa in mod virtual.

Masa de restaurant digitala

    Cand cina s-a terminat, se poate solicita nota de plata si apela la un taxi, chiar de la masa. Un purtator de cuvant al restaurantului a declarat ca la acest restaurant este vorba de control: permitand oamenilor sa decida asupra experientei lor in local.