Roboti indrazneti

Roboti indrazneti


    Doar pentru ca robotii nu au sentimente, aceasta nu inseamna ca nu putem avea sentimente pentru ei. Faceti cunostinta cu acesti roboti draguti, care te vor cuceri!

Roboti indrazneti
 

Yume Neko Smile: Robotul-pisica


    Esti un iubitor de pisici, dar esti alergic la ele? Segatoys are raspunsul pentru tine. Yume Neko Smile (tradus ca "Zambetul de vis al unei pisici") este Robo-pisica, care nu seamana deloc cu orice alta jucarie. Robotul este inalt de 33 cm si cantareste in jur de 2 kg. Echipat cu cinci senzori diferiti, ascunsi in diferite parti ale corpului lui, fiecare dintre ei reactionand la atingere. Yume Neko nu va fugari soareci, dar va clipi, isi va misca gura, gatul si se va intinde tot timpul, torcand, mieunand - ar trebui sa deranjezi robotul pisica ciupind-o de coada. Dupa o perioada de a fi lasata la propriile dispozitive, la fel ca cele mai multe pisici, ea va adormi, sforai pentru scurt timp. Un robot-pisica inteligent, care nu are miros de pisica! Direct din Japonia. Ei au, de asemenea, un robot si cu versiunea de caine.

Yume Neko Smile: Robotul-pisica

Murataseiko-chan: robotul ce merge pe bicicleta


    Piesele electronice de la fabrica Murata Manufacturing Co, Ltd., creatorii popularului robot biciclist, au dezvoltat un robot ce se auto-balanseaza numit "Murata Seiko-chan." Acesta nu numai ca se echilibreaza atunci cand se deplaseaza inainte si inapoi, pe o roata, dar, de asemenea, detecteaza obstacolele cu ajutorul senzorilor sai si se misca spre sau in jurul lor. Robotul de 50 de cm inaltime si 5 kilograme, este modelat dupa o educatoare si are incorporat un Bluetooth si un aparat foto, ce transmite imagini video live.

Murataseiko-chan: robotul ce merge pe bicicleta

Humanoidul de la Toyota: robotul ce canta la vioara


    Toyota a lansat recent un robot nou, care poate canta la vioara. Desi nu deosebit de bine, robotul de 1,5 metri inaltime, cu doua picioare, poate canta fara cusur Alaiul lui Elgar si evenimente.

Humanoidul de la Toyota: robotul ce canta la vioara

AR: robotul - servitoare japonez


    Fara a incerca sa generalizam, japonezii se intampla sa vina intotdeauna cu cei mai buni roboti umanoizi si petnoizi. Acest robot asistent (AR) este suficient de domestic pentru a spala rufele, a matura si pentru a curata bucataria. Centrul de cercetare, spune ca va dura inca un deceniu sau doua inainte ca robotul de 1.5 inaltime sa poata fi produs in masa.
 
 AR: robotul-servitoare japonez