Bai modulare portabile pentru spatiile interioare mici

Bai modulare portabile pentru spatiile interioare mici


    Baile portabile nu au o reputatie de lux - dus, dimensiune si ventilatie? Uita de asta. Undeva intre o toaleta mobila si un design modern de baie, aceste module de baie sunt destinate sa incapa in spatiile disponibile mici din casa sau apartament, atasandu-se cu lucrari de constructie minime.
 
 Bai modulare portabile pentru spatiile interioare mici
 
    Ca multe alte design-uri ingenioase, aceasta idee conceputa de Fernando Silva are meritul tocmai pentru ca este situata intre extreme - nimeni nu vrea un spatiu fara instalatii sanitare, dar, de asemenea, nu toata lumea poate sau doreste sa investeasca in remodelarea completa a interioarelor necesara pentru a instala o serie intreaga de corpuri de baie. Aceasta solutie situata la mijloc economiseste spatiul, timpul si costul cu un asfel de proiect.

 Baile portabile

Perete modular ce se transforma in baie


    Un singur lucru fara de care un apartament - nici chiar cel mai mic studio - nu poate face fata fara este o baie, nu? Ei bine, un designer a propus acest concept de baie, o solutie simpla si eleganta, care ar putea schimba aceasta necesitate - cel putin in locurile in care spatiul este atat de mic incat fiecare metru conteaza. Proiectat pe un sistem de retea regulat, ce pare ca dispare in tipar, fiecare parte a acestui concept modular de baie este integrata perfect intr-un perete lateral.

Perete modular ce se transforma in baie

    O chiuveta, dus si toaleta, toate trase din perete, astfel incat si alte module sunt apoi mai usor de utilizat pentru depozitare, instalatii sanitare si instalatii electrice. Toate ca toate, dar acest design nu este atat de departe de a fi realizat - chiuvetele ce se trag din perete in exterior exista deja, astfel ca acest concept extinde, pur si simplu un set existent de idei de design interior si il integreaza intr-un concept unitar de design de baie. In plus, v-ati putea imagina cu usurinta acest tip de abordare - ar trebui doar sa creati un perete suplimentar in detrimentul unui metru patrtat sau doi din spatiu - probabil veti face mult mai multe cu spatiul salvat prin debarasarea obiectelor unei bai traditionale.
 
 Chiuveta, dus si toaleta