Chiuvete cu personalitate

Chiuvete cu personalitate

 
Chiuvete cu personalitate
 
    Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.  
 

Chiuveta portabila


Chiuveta portabila

    O chiuveta portabila? Nu neaparat. Jessica Nebel a proiectat o chiuveta care sta pe partea de sus a unei baze, pana cand ai nevoie sa o muti in alta parte. Gaurile de scurgere se deschid cand recipientul indeplineste functia de chiuveta si se inchide atunci cand aceasta este gata de transferul ei in alt loc al casei: pe un blat de bucatarie, terasa sau ori de cate ori doresti.

O chiuveta cu simboluri


Chiuveta cu imprimeuri

    Este greu sa gasesti informatii despre aceasta chiuveta, altele decat ca arata ca facand parte din cultura japoneza, deoarece se aseamana cu unele tipuri de cupe. Chiuveta este caracterizata de multe caractere Kanji, pe ambele suprafete, interioare si exterioare, care s-ar putea traduce "Ai ratat un loc!"

Mistic prin atingere


Chiuveta amplasata in blatul din bucatarie

    Chiuveta Elkay Mystic River necesita mult spatiu in blatul in care este amplasat, dar asta e numai bine - vei avea nevoie de mult spatiu pentru multimea de admiratori ce se vor strange in speranta de a vedea in actiune aceasta chiuveta neobisnuita, artizanala. Disponibila intr-o serie de finisaje de peste 16 ecartamente din otel inoxidabil, chiuveta "Raul mistic" include un castron care merge "in aval" de la robinet la Delta, scurgere.

Cresterea apei


Chiuveta din cupru confectionata manual

    Chiuveta Luna de la Native Trails este fabricata din 16 ecartamente, create manual din cupru, finisate intr-o maniera naturala, antica si temperata. Pentru un aspect mai luminos, este disponibila si imbracata in nichel. Curbura uimitoare a chiuvetei, lunga de 97 de centimetri, poate arata ciudat, dar semiluna crescenda este, de fapt, mai usor de utilizat atunci cand se pregateste masa, deoarece resturile sunt introduse in interiorul ei.

Chiuveta cu calitati antibacteriene naturale

    Unul dintre avantajele chiuvetelor din cupru este acela ca are calitati naturale anti-bacteriene. Germenii E Coli periculosi, pot supravietui saptamani intregi, in zgarieturi microscopice ale unei chiuvete din otel inoxidabil, insa intr-o chiuveta din cupru acestia sunt ucisi in cateva ore.

    Acum, poti arunca o privire in jurul casei tale. Esti multumit de chiuvetele de bucatarie, baie si spalatorie? Dar a face o schimbare este mai usor decat crezi si dupa cum se poate vedea, exista unele design-uri de chiuveta uimitoare.