Obiecte sanitare - chiuvete moderne

Obiecte sanitare - chiuvete moderne


    Ce ar putea fi de neinlocuit in ceea ce priveste functionalitatea unei chiuvete? Pentru a demonstra contrariul acestei presupuneri va aratam in continuare operele unor designeri care au abandonat stilurile generice ale vechiului pentru a aduce design-uri influientate de lumea naturala, inovatii tehnologice, aducand in prim plan, dorinta de a conserva apa.

Obiecte sanitare - chiuvete moderne
 

Chiuveta Kanera


    S-au dus zilele in care chiuvetele erau dominate de suprafete drepte si plane. In prezent, designerii cauta un stil natural pentru chiuveta, cu un aspect de suprafata erodata de apa. Suprafata acestei chiuvete are aspect de lichid, fiind realizata din materiale moderne, asa cum este ceramica, care retine apa ca si o stanca de pe faleza, insa destul de adanca fata de robinet pentru a preveni scurgerea apei in exterior. 

Obiecte sanitare - chiuveta

Chiuveta Follo


    Aceasta chiuveta are un bazin sub forma unor curbe superficiale si o estetica ce arata ca o incrucisare intre o pardosela pictata si tapiserie. Acest design a fost dezvaluit recent de catre designer-ul Will MacCormac, detaliile chiuvetei fiind nefinisate. Ar fi foarte interesant sa vedem cum functioneaza de fapt.

Chiuveta sub forma unor curbe superficiale

Chiuveta erodata


    Ce se intampla atunci cand apa erodeaza un material mai poros? Aceasta idee ar putea fi una foarte inspirata, dupa cum o demonstreaza aceasta chiuveta ce are un design uimitor. Chiuveta vine cu un mesaj ecologic bine implementat, si anume acela ca "nu ai nevoie de atat de multa apa". Marginile terasate ale bazinului se vor umple imediat.

Chiuveta erodata