Design unic de pat

Design unic de pat


    Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Design unic de pat
 

Patul molecular


    Realizat din 120 de bile de canapea acoperite cu material elastic, acest sistem conceput de Animi Causa are o forma foarte neobisnuita. Acesta este inspirat de o structura moleculara, forma de baza pentru toate obiectele fiind universul. Daca sunteti o persoana careia ii place jocul, puteti sa folositi acest pat in multe moduri creative, deoarece structura sa permite sa se creeze mai multe forme.
 
 Patul molecular

Un pat de poveste


    Fluturati bagheta magica, iar aceasta trasura poate aparea pentru a transforma visul de printesa in realitate. Acest pat este cel mai bun pentru copii pe care l-am vazut vreodata. Realizat manual in Anglia din lemn si fibra de sticla, forma ovala a interiorului masoara peste 1,8 m in diametru. Construirea si timpul de livrare al aceastei piese este de peste 6 luni. Barul este setat cu aceasta bucata magnifica; ea pur si simplu nu are egal in afara de basme. Pretul unui vis devenit realitate? 47.000 dolari.
 
 Un pat de poveste
 

Patul vid cosmic


    Ne petrecem aproximativ o treime din viata noastra dormind ... dar asta nu poate justifica cheltuieli de 60.000 dolari pe un pat, nu? Acest pat are forma unui ou (pentru a va infasura in armonia confortabila cosmica), un hamac suspendat, sapte LED-uri colorate in nunatele curcubeului, un telefon si un sistem DVD/Home Theater, inclusiv un televizor amplasat la picioare. Cel mai fascinant? Ramele sale gemene, electrice, de relaxare. Pretul afisat mai sus este pentru modelul de baza: este personalizabil, in conformitate cu producatorii francezi.
 
 Patul vid cosmic