Covoare ingenioase

Covoare ingenioase


    Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Covoare ingenioase
 

Covorul din pietre


    Iata un covor ce se preface ca este realizat din materiale mai putin decat confortabile. 2Form Design a creat acest covor si este confectionat dintr-o serie de bile din lana, decorate pentru a arata ca piatra. Ideal pentru cei care doresc un aspect natural in casa lor, dar care nu doresc sa-si restranga  confortul.

covor confectionat dintr-o serie de bile din lana, decorate pentru a arata ca piatra.

Covorul peisaj


    Crescand scara, aici sunt doua covoare care iti atrag privirea cu siguranta. Covorul reprezinta o serie de coloane colorate din ploiuretan care vizualizate de la inaltime par ca formeaza un peisaj din natura. Covorul zburator - pe care il puteti vedea la Aeroportul din Sacramento - precedeaza sugestia in favoarea realitatii. Mergi pe lungimea lui si vei "zbura" lungimea raului Sacramento in fotografia aeriena.

Covorul reprezinta o serie de coloane colorate din ploiuretan care vizualizate de la inaltime par ca formeaza un peisaj din natura.

Covorul zburator


    Aceasta minune topografica este covorul de la Marquina Nani. Daca esti in cautarea unui covor care simuleaza locul preferat din parc, acest covor este ceea ce ai nevoie. Este o ingenioasa jumatate de casa intre covor si scaun - si am dori ca designerii sa estompeze liniile chiar mai mult prin eliberarea unei aversiuni de curbe deformabile, pentru a putea modela propriul teren.
 
 Daca esti in cautarea unui covor care simuleaza locul preferat din parc, acest covor este ceea ce ai nevoie.