Case construite din containere reciclate

Case construite din containere reciclate  

 

Case construite din containere reciclate

    Uita de stereotipuri - casele prefabricate nu pot fi decat ultra-portabile si usor de asamblat, dar de asemenea, sunt frumoase si moderne, rivalizand din punct de vedere estetic cu cea mai buna arhitectura moderna. De la acoperisuri, care poate fi amplasat pe sit cu o macara pentru resedintele mici, prevazute cu "picioare de insecta", care le permite acestora sa fie asezate practic oriunde, aceste locuinte mobile, incredibil de versatile, reprezinta ce e mai bun din ce are de oferit arhitectura prefabricata.
 

Casa modulara din otel


Casa modulara din otel

    Arhitectul ecologic Michael Jantzen a transformat o cladire rurala standard din otel intr-o cladire pre-fabricata, modulara si moderna, care poate fi reconfigurata dupa preferinte. Independenta din punct de vedere energetic si confectionata din otel comercial reciclat, ca cel des folosit pentru aplicatii agricole, acest concept este o optiune durabila - la preturi accesibile - pentru rezidentii rurali.
 
Cladire din otel

    Aceasta casa este un design conceptual pentru locuinte alternative, care exploreaza potentialul de utilizare a otelului disponibil comercial, prefabricat, modular, de mare rezistenta, la costuri reduse.

Container de marfa reciclat transformat intr-o casa portabila


    Casa Illy este la fel de portabila si compacta ca si casele moderne, prefabricate. Ceea ce a inceput ca un container de marfa vechi a fost transformat intr-o mica casa, care se deschide pentru a dezvalui o bucatarie, spatiu de luat masa, un dormitor, sufragerie si chiar o toaleta. O versiune mai recenta duce conceptul chiar mai departe, cu un design mult mai complex, ce pastreaza carcasa containerului de marfa, dar ofera mai mult spatiu si intimitate.
 
Container de marfa reciclat transformat intr-o casa portabila

Casa modernista din sticla si lemn

 
    Daca ideea de a trai intr-o casa de otel nu este atragatoare, dar inca gasesti portabilitatea atractiva, aceasta casa poate fi ceea ce ti-ai dorit. Desi aceasta se transforma intr-un container de marfa prevazut cu dimensiunile de transport maritim, odata asamblata aceasta casa prefabricata infloreste  intr-un spatiu de locuit surprinzator de mare, care ofera un sentiment primitor si confortabil similar cu casele fabricate direct pe sit.
 
 Casa modernista din sticla si lemn