Rulota - casa ta pe roti

Rulota - casa ta pe roti


    Cu incalzirea globala ce ameninta orasele de pe coasta si noua era de migratie in masa, a merge pe ideea unei case mobile ar putea fi ideea stralucita din zilele noastre - si stilul de viata al zilei de maine. Cei ce doresc sa traiasca aventuros, pot alege dintr-o multitudine de modele de case pe roti. Aici vei gasi o duzina de rulote echipate complet, pentru ca tu sa te simti confortabil.

Rulota - casa ta pe roti
 

Rulota moderna


    Acest model ia conceptul clasic de rulota si il ridica la nou nivel de lux. T@B (pronuntat "Tab") este un concept foarte practic de casa mobila. Aceasta rulota se intinde 7 metri de la un capat la celalat. Daca producatorul Knaus Tabbert reuseste sa scape de faliment - vremurile sunt greu pentru furnizorii de bunuri de lux.
 
Rulota moderna
 

Remorci pentru motociclete


    Ai vazut autoturisme ce remorcheaza motociclete, dar invers? Cu toate ca au fost reduse la o scara mica, insa aceste rulote uimitoare, evoca inca  spiritul libertatii. Mustang-urile si Corvette-urile sunt deja construite, insa producatorul american Custom Trailers ia, de asemenea, comenzi standard.

 Ai vazut autoturisme ce remorcheaza motociclete, dar invers?

Ai cort, vom calatori


    Aceasta rulota arata ca un o remorca ce sare in sus, dar confortabila la prima vedere, dar cu cat va uitati mai mult, cu atat vezi mai multe. Intr-adevar, aceasta rulota este versatila. Cantarind 800 lbs., rulota se transforma intr-un ATV, practic in orice ai nevoie de ea sa faca. Rulota pare sa fie de tipul non-combativ.
 
 Aceasta rulota arata ca un o remorca