Bucataria vinde casa

Bucataria vinde casa


    Bucataria este cea mai importanta camera din casa. Cumparatorii potentiali de case vor dori sa vada bucatariile goale, fara tejghele sau electrocasnice inutile si, bineinteles, nu vor dori sa vada dezordine. Prin prezentarea bucatariei dumneavoastra in cea mai buna lumina, va veti putea vinde casa mai repede, mai mult decat atat, veti putea creste pretul de vanzare. Chiar si intr-o piata imobiliara mai slaba, transformarea bucatariei intr-una atractiva pentru un cumparator ar putea face diferenta.

Bucataria vinde casa
 

Curatenie in bucatarie


    Studiile au demonstrat ca unul dintre cele mai murdare locuri din casa este bucataria. Inainte de a lista, scoateti manusile de cauciuc si curata totul bine, astfel incat bucataria sa straluceasca. Inlocuiti placile de gresie sparte, sau in cel mai rau caz, luati in considerare aplicarea gresiei pe intreaga suprafata a podelei. Acordati o atentie deosebita asupra dulapurilor de bucatarie; in casele mai vechi, este ceva obisnuit sa existe fisuri intre tavan si dulap. Puteti cumpara un tub pre-amestecat pentru umplerea crapaturilor, astfel incat acestea vor arata ca noi. De asemenea, pentru a da bucatariei un nou aspect si in acelasi timp sa nu fie unul costisitor, luati in considerare inlocuirea accesoriilor fixe - o modalitate ieftina de a oferi usilor si sertarelor o noua infatisare.

Dezordinea nu e benefica in bucatarie


    Bucatariile sunt punctul focal in aproape fiecare casa. O regula empirica pentru renovarea bucatariei este acela de a nu lasa mai mult de doua aparate pe tejgheaua bucatariei. Dupa ce ati curatat tejgheaua bucatariei, puteti da prospetime spatiului prin adaugarea unor fructe proaspete, prosoape pentru vase noi, o carte de bucate si a unor plante sau flori.

Modernizarea de azi va va ajuta sa vindeti maine


    Modernizarea bucatariei va poate ajuta sa vindeti casa dumneavoastra. Renovarea bucatariei in prezent va va lasa sa va bucurati de noile electrocasnice, in timp ce valoarea casei creste in viitor. In timp ce este posibil sa va doriti aparatura de bucatarie specifica, otelul inoxidabil este perfect in orice bucatarie, deaorece este practic, fiind usor de curatat si intretinut. Un alt mod de a adauga valoare bucatariei este acela de a instala aparate ascunse - ascundeti masina de spalat vase si frigiderul, de exemplu, cu ajutorul unui dulap sau in cadrul mobilierului de bucatarie, iar acest lucru poate atrage si mai multi cumparatori datorita aspectului sic si economisirii de spatiu ce rezulta din aplicarea acestei metode.
    La fel de populare sunt cuptoarele duble microunde / convectie - un alt aparat ce devine repede un element de baza in bucatariile moderne. Daca aparatele nu se pot inlocui, reparati-le si curatati-le. De asemenea, o alta idee buna este aceea de a-ti curata frigiderul si aragazul, deoarece cumparatorii, aproape intotdeauna, vor deschide usile cuptorului si frigiderului.

Corpuri de iluminat


    Faceti-va timp sa verificati toate corpurile de iluminat existente sa aiba becuri ce functioneaza. Asigurati-va ca jaluzele sunt deschise la toate ferestrele si, daca este necesar, adaugati o lampa mica de masa sau doua pentru a accentua un colt intunecat.

... Si chiuveta de bucatarie


    O alta idee de remodelare a bucatariei este aceea de a-ti actualiza chiuveta. Robinetele noi, suporturile pentru sapun si chiuvetele (chiar daca o inlocuiti sau doar o updatati) reprezinta modalitati accesibile de a da bucatariei o noua infatisare imediat. Nu uitati, cumparatorilor le place sa se joace cu robinetele, atunci cand viziteaza casa in vederea cumpararii.
    Bucataria este cea mai importanta camera, fiind caracteristica majora pentru cumpararea unei case. Renovand-o in mod corespunzator, bucataria poate face un potential cumparator sa spuna "aceasta ar putea fi bucataria mea".