Jaluzele artistice

Jaluzele artistice


Cine spune ca o casa nu se poate dubla ca o galerie de arta? Cu acest proiect puteti transforma jaluzele simple in adevarate declaratii de stil cu accente arhitecturale clasice.

Jaluzele artistice
 
Pentru acest proiect, veti avea nevoie de panza pentru jaluzele, elemente arhitecturale (sau imagini care se potrivesc cu stilul vostru de design), o rigla, un cutit, spray, bucati mari de carton si o racleta.

Instructiuni:

   1. In primul rand, achizitionati tesatura pentru jaluzele, ce se potriveste cu ferestrele din camera.

   2. Cautati pe Internet sau in carti pentru printurile dorite. Puteti gasi, de asemenea, si printuri de rame pentru fotografii pentru a incadra poza. Mergeti sa trageti la imprimanta imaginile, la o dimensiune nu mai mare decat cea a latimii jaluzelelor.

   3. Taiati in jurul imaginii cu un cutit, folosind o rigla pentru a pastra liniile curate.

   4. Realizati un sablon din carton prin urmarirea si taierea in jurul cartonului in jurul printului. Scoateti piesa taiata si plasati piesa ramadsa in partea de sus a tesaturii pentru jaluzele.

   5. Centrati design-ul pe jaluzea si incepeti lipirea. Spraiati in centrul sablonului. Asigurati-va ca veti acopei si marginile. Scoateti sablonul si plasati imprimeul pe adeziv.

   6. Apasati orice bula de aer cu racleta si lipiti bine marginile.