Integrarea a noi idei de amenajare a casei

Integrarea a noi idei de amenajare a casei


Fiecare casa ar trebui sa fie un refugiu cald, un loc unde aruncam grijile lumii si te relaxezi cu familia si prietenii. Din bucatarie, unde servim mesele in zilele noastre ocupate la dormitoare unde ne inchidem ochii noapte si visam, ne dorim ca fiecare spatiu sa reflecte gusturile noastre personale si sensibilitatile noastre. Dar noi dorim si ca incaperile noastre sa fie confortabile si practice. Utilizati sfaturi de decorare a casei furnizate aici ca sursa de inspiratie si creati tipuri de camere pe care le indragiti.

Integrarea a noi idei de amenajare a casei
 
Decorarea unei camere afecteaza, de obicei, si design-ul camerelor alaturate, deci este important sa se integreze noi idei de decorare. Daca continutul cu spatiul alaturat, bazeaza-te pe culori, pe mobilier si aroma generala a ambientului pentru idei. Mentinerea unei paleta similare va incuraja coeziunea.

In cazul in care camera adiacenta este programata pentru o renovare la o data ulterioara, ia in considerare acest aspect, in planurile initiale la alegerea vopselei  sau a tesaturilor. Daca speri sa adaugi, in cele din urma, noi camere sau sa remodelezi alte zone ale casei, ai grija sa nu amplasezi elemente structurale sau instalatii in locuri care vor obstructiona eforturile viitoare.

Ia in considerare aceste sfaturi unificatoare, usor de rezolvat:
  • estompeaza marginile vopsind camerele in aceeasi culoare sau antreneaza diferite nuante de o culoare asemanatoare cu usoare variatii tonale. Ai putea folosi galben pal, galben, auriu si culoarea smantanii intr-o singura camera. Combina culori profund saturate (verde) cu versiunile lor mai usoare (salvie).
  • instaleaza pardoseli similare, cum ar fi lemn sau faianta. Podelele se pot, de asemenea, combina cu diverse culori; de exemplu, faianta maro deschis cu un covor de un maro mai profund. Daca esti in imposibilitatea de a inlocui podelele, imbina design-ul camerelor cu covoare colorate in functie de zona respectiva.
  • repeta textura in intreg spatiul. Ia in considerare draperii din catifea in sala de mese, scaune tapitate cu catifea in camera de studiu.
  • angajeaza modele similare: scaune tapitate cu tesaturi de culoare neagra si tesaturi albe, putand oglindi podeaua sub forma de tabla de sah in bucatarie. Fa apel la diferite modele din aceeasi gama de culori sau combina modele similare in sens invers: o tesatura cu tonuri de zmeura cu vibratii de alb si albastru, albastru stropit cu zmeura si alb.
  • leaga spatiile impreuna cu elemente arhitecturale: lambriu in baie si dormitor, sine de scaun si modele de coroane in sufragerie.
Nu numai ca incaperile ar trebui sa fie placute, din punct de vedere vizual, acestea ar trebui, de asemenea, adaptate la modul in care-ti traiesti viata.