Eliminati semnele, arsurile si zgarieturile de pe mobila din lemn

Eliminati semnele, arsurile si zgarieturile de pe mobila din lemn


    Toti ne dorim sa pastram mobila ca si noua. Cu putina atentie mobilierul dumneavoastra isi poate pastra aspectul ingrijit an de an. Puteti elimina arsurile, zgarieturile, semnele, precum si vopseaua cu ajutorul catorva remedii simple, necostisitoare, pe care le puteti realiza voi insiva, acasa si, de asemenea, puteti sa va slefuiti singuri mobila.

    Eliminati semnele, arsurile si zgarieturile de pe mobila din lemn
 
    Prevenirea este mai buna decat leacul; utilizati suporturi pentru pahare pentru suprafata mesei sau oriunde cineva va aseza un pahar. Suporturile de pahare din lemn cu pasla la baza reprezinta o alegere buna. Daca au o margine ridicata cu atat mai bine.
    Puteti sa realizati propriile dumneavoastra huse pentru a va proteja masa de recipientele fierbinti si scurgeri ale mancarii pe suprafata acesteia. Masurati zona pe care doriti sa o protejati si cumparati o bucata de material gros pentru a o acoperi. Este posibil sa vreti sa dublati grosimea materialului sau puteti aseza o bucata de plastic sub ea. Acum, puteti sa o acoperiti cu o fata de masa.

Indepartarea arsurilor de pe mobilierul de lemn


    Se amesteca ulei vegetal cu praf de piatra ponce pentru a face o pasta. Aplicati-o doar pe zona arsa. Frecati usor cu fibra textila. Stergeti zona, curatati-o si lustruiti-o, ca de obicei.
    De asemenea, puteti incerca sa frecati zona cu dizolvant de unghii, sau jeleu de petrol. Daca arsura nu este prea adanca, una dintre aceste metode ar putea merge. Daca doriti doar sa camuflati locul, puteti combina o serie de markere culorate astfel incat sa se potriveasca cu nuanta din imprejurimi.
    In orice caz, din momentul in care semnul a disparut puteti umple crestatura cu mai multe straturi de lac de unghii. Lasati sa se usuce intre fiecare aplicare.

Indepartarea arsurilor de pe mobilierul de lemn

Zgarieturile de pe mobila

  • Micile zgarieturi le puteti acoperi cu putina crema de pantofi. Amestecati diferite culori, daca este necesar, pentru a se potrivi cu nuanta lemnului. Culorile ceruite pentru copii sunt potrivite pentru un astfel de proces, pentru ca au o varietate de culori pentru amestec.
  • Pentru zgarieturi usoare pe un mobilier nelacuit, puteti utiliza un compus usoar folosit la automobile. Frecati un pic in sus si in jos cu o carpa umeda. Pentru ca lemnul sa straluceasca cu putina ceara pentru podea.
  • Nu lasati animalele de casa sa roada mobilierul prin stergerea zonelor accesibile cu ulei de cuisoare. 
  • Incercati sa pastrati mobilierul din lemn departe de lumina directa a soarelui. Lumina soarelui are un efect de uscare asupra lemnului.
  • Aplicati plasturi de porumb la picioarele scaunelor. Acest lucru va impidica zgaraieturile pe podea.
Indepartarea zgarieturilor de pe mobila