Design de lux pentru locuinte

Design de lux pentru locuinte


    Casele italienesti de moda, cunoscute in toata lumea, incep sa-si extinda aria si in ceea ce priveste design-ul locuintelor, dar si al mobilei. Ei vin cu idei inovative si in plus aduc brand-ul care i-au facut cunoscuti, dar mai ales materialelor de calitate folosite. Multi si-au dat seama ca aceeasi clientela care le cumpara hainele si accesoriile create de ei in fiecare sezon, cauta de fapt un brand cu stil, cunoscut prin folosirea materialelor cu fibre scumpe si ideile sale originale. Aceste case de moda sunt cele care contureaza stilul vestimentar de pe intreg globul in fiecare an si ar putea face acelasi lucru si in ceea ce priveste stilul casei. Acestea se aventureaza cu succes de la linia lor traditionala pentru a crea si alte produse care integreaza valoarea si gustul publicului lor tinta.
 
 Design Armani pentru locuinte


    Casa Armani este doar unul din exemplele de marca care combina aceeasi estetica in produsele destinate casei ca si pentru linia vestimentara. Prin urmare, vom gasi aceleasi materiale sumptuoase si culori reci in dormitor asa cum te astepti si de la costumele create de Armani. Asternuturile sunt realizate din saten, in timp ce pilota este o combinatie de materiale bumbac cu alpaca sau doar saten, unele fiind decorate cu forme geometrice. Accesoriile din camera de baie includ sapunuri parfumate de diferite forme, tavite si suporturi pentru periuta de dinti, abajururi concepute in stil minimalist sculpatate din lemn brun.

Design de lux pentru locuinte

    Linia mobilierului este caracterizata prin piese contemporane si masculine, insa nu emana sentimentul acela de casa neprimitoare si rece. Casa executa in special mese de sufragerie elegante si sofisticate. Aceste piese de mobilier se integreaza perfect intr-un decor simplu, fara a-l incarca prea mult. Sunt concentrati in a gasi idei originale de mobilier si au tendinta de a fi atrasi mai mult de linii perfect drepte ale mobilei.

    In schimb liniile design-urilor realizate de Missoni sunt mult mai jucause, pline de culoare cu motive zig-zag, toate aceastea conturand ideea de baza pe care merg cei de la Missoni. Adaugand unei camere monotone cateva accesorii o poti transforma instantaneu intr-o efervescenta de culoare. Cheia acestui design atat de vitalizant este conceptul "less is ore" (mai putin este de fapt mai mult), deoarece culorile se utilizeaza in mod corect din punct de vedere al design-ului, iar o combinatie de prea multe culori si imprimeuri duce la reducerea substantiala a spatiului.


Design Armani pentru locuinte


    Atunci cand selectati mobila pentru decor este mult mai practic sa alegi nuante neutre si culori mai intense pentru pereti sau poti folosi diferite accesorii astfel incat sa poti face schimbari de-a lungul anilor folosind in mare parte ceea ce se afla in respectiva incapere. Produse Missoni sunt foarte versatile astfel incat sa se poata integra in mai multe tipuri de case - fie ca vorbim de o locuinta intr-un apartament dintr-un oras aglomerat, o casuta pe plaja, fie o casuta la marginea orasului intr-un loc linistit. Massoni confectioneaza covoare din velura, cu imprimee organice inflorescente si sunt disponibile in mai multe culori, de la albastru inghetat la portocaliu intens. De asemenea, paturile sunt create din lana care sunt la fel de colorate ca si covoarele: roz, culoarea stejarului, dar si cea a fildesului. Pernele de la Missoni se pot gasi in alb si negru, insa imprimate cu diferite forme geometrice sau cele inspirate din regnul animalelor. Produsele lor se adreseaza oamenilor de toate varstele.