Cele mai luxoase piscine din lume - continuare

Cele mai luxoase piscine din lume - continuare


    Designul ia cu totul alta semnificatie atunci cand sunt implicate gramezi mari de bani investite de bogatii lumii. Ei transforma ordinarul in lux si extravaganta, mai mult decat atat in constructii excentrice care incanta si uimesc privirile muritorilor de rand. De la bazinul iepurasului Playboy pana la acvarii gigantice de rechini, iata cateva creatii extraordinare de arhitectura care provin din creativitatea unor oameni foarte bine platiti, rezultatul - piscine cu o arhitectura uimitoare.
 
 Cele mai luxoase piscine din lume
 
Un alt loc minunat unde poti sa scapi de soarele arzator este amplat in Hotelul Begawan Giri, langa ocean, in Bali, Indonezia. Aceasta piscina arata de parca ar disparea in padurile tropicale, aflate in apropierea acestui mic paradis.

Piscina din Bali - Indonezia
    Aceasta piscina amplasata intr-un loc ciudat, este probabil unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Localizata in prestigiosul Hotel de Rome din Berlin, aceasta piscina este imaginea elegantei. Piscina este amplasata intr-un vechi seif de banca, asa ca intr-adevar este cel mai sigur loc din lume. Cladirea in care se afla in prezent hotelul a fost odata Banca Germana (Deutsche Transfer Bank).

Piscina in Berlin
    In acest butic al hotelului Al Qasr, nu te poti astepta decat la tot ce e mai bun din comorile Dubaiului, acolo unde este amplasat. Numele sau inseamna "Palatul" in limba araba, iar piscina nu face exceptie. Este un giuvaier magnific albastru inconjurat de arhitectura specific arabeasca care te va face cu siguranta sa te simti ca un sultan in timp ce te scufunzi in adancul apei.

Piscina in Dubai
    Le Meridien Hurghada, localizat in Egipt, reprezinta simbolul statiunii cu acelasi nume. Golful Makadi reprezinta coroana arhitecturala a Egiptului si este incercuit de aceasta piscina care serpuieste prin canale inguste.

Piscina luxoasa in Egipt

    Viitorul piscinelor: un concept de piscina ce inconjoara lumea, cu un hotel ce se intentioaneaza a fi cladit direct intr-o mina din Songjiang, China. Planurile hotelului este de a construi camere luxoase sub nivelul marii.