Case pe apa - Iahturi si barci - continuare I

Case pe apa - Iahturi si barci - continuare I    Casele sub forma de barci reprezinta libertatea miscarii; Houseboats are all about freedom; poti ramane pe uscat acostat de doc sau sa te aventurezi in marea intunecata si plina de primejdii. De la baraci plutitoare la barci de super viteza si iahturi luxoase toate acestea reprezinta nu numai o casa ce-ti ofera aventuri nebanuite, ci si un mod de viata.

Case pe apa - Iahturi si barci - continuare I

    Totusi ce inseamna "extrem"? Un design radical al unei case pe apa poate fi extrem de futuristic, inovativ. In continuare va voi prezenta in special contrastele, punand punctul pe barcile interesante si neobisnuite, date spre inchiriere, de cumparat sau doar pentru a petrece vacanta.

Bineinteles, un lucru neobisnuit nu este neaparat si un lucru bun, mai ales atunci cand vine vorba sa traiesti dupa un anumit buget. Aceste case-barci masoara intre 5 m si 6 m si reprezinta un inceput bun in a incepe viata pe apa intr-o astfel de ambarcatiune. Mai mult decat atat, planurile de constructie a unor asemenea locuinte sunt expuse contracost online.  
 
Locuinta de lux pe apa

    Istoria unei arome diferite asteapta turistii ce viziteaza Kerala din India. Dezvoltarea turismului din Kerala este sponsorizata de catre guvern si setata pe un regulament strict pentru operatorii independenti ce inchiriaza barci care asigura oaspetilor luxul de care au nevoie. Aceste case-barci splendide construite din lemn de bambus, ratan si rachita permit o priveliste extraordinara asupra splendorii Indiei de sud.

Case-barci construite din lemn de bambus, ratan si rachita - India

    De la clasa intai in spatele autobuzului. Cum am putea descrie acest vas uzat gasit undeva in Anglia de catre un turist. Aceasta ambarcatiune este o parte autobuz, o parte barca, o parte nava spatiala.
 
Barca transformata in locuinta - Anglia

    Majoritatea turistilor interesati de inchirierea unei case pe apa prefera sa negocieze cu un operator, in functie de marimea dorita. Aceste case contrasteaza cu mediul si cu modul de folosire pentru care au fost construite initial.

Locuinta din apa