Case pe apa - Iahturi si barci - continuare II

Case pe apa - Iahturi si barci - continuare II    Casele sub forma de barci reprezinta libertatea miscarii; Houseboats are all about freedom; poti ramane pe uscat acostat de doc sau sa te aventurezi in marea intunecata si plina de primejdii. De la baraci plutitoare la barci de super viteza si iahturi luxoase toate acestea reprezinta nu numai o casa ce-ti ofera aventuri nebanuite, ci si un mod de viata.

Case pe apa - Iahturi si barci - continuare II

    Totusi ce inseamna "extrem"? Un design radical al unei case pe apa poate fi extrem de futuristic, inovativ. In continuare va voi prezenta in special contrastele, punand punctul pe barcile interesante si neobisnuite, date spre inchiriere, de cumparat sau doar pentru a petrece vacanta.

 Aceasta barca vine din Utah, casa lacurilor sarate si masoara intre 13 si 23 de metri, in lungime, fiind disponibila pentru inchiriere, in vacante, cu diferite destinatii turistice.

Casa lacurilor sarate din Utah

    Casa-barca vine din Seattle si poate deveni proprietatea a oricui va plati 2,5 milioane de dolari. Barca a fost scena din filmul "Sleepless in Seattle" ca i-a avut ca protagonisti pe Tom Hanks si Helen Hunt. Suprafata locuibila este de 253 metri patrati, cu 4 dormitoare si un decor clasic, genul anilor '90.

Casa-barca vine din Seattle

    Multi afirma ca Olanda este capitala lumii in ceea ce priveste barcile - peste 10.000 de barci se pliaza pe canalele vechi de secole si pe golfuri micute ce se intind de-a lungul coastei. Multe din aceste barci iau design-ul intr-un sens mai extrem asa cum arata si aceasta ambarcatiune. Barcile olandeze sunt cele mai stabile barci, deoarece acestea sunt testate in amanunt inainte de a fi date in folosinta si bininteles datorita carenei sale grele.

Barcile olandeze sunt cele mai stabile barci

  Poate ca nu arata atat de bine, si mai mult decat atat, pare ca se va scufunda din minut in minut, insa sa locuiesti intr-o astfel de ambarcatiune va fi o adevarata aventura. Barca nu se va prabusi, va putem asigura, iar o astfel de experienta, la malul apei, profitand de apusurile splendide va vor schimba cu totul ideea de locuinta. 
 
Locuinta pe apa

    In ceea ce priveste luxul pe apa, iata aceste case pe apa realizate in Suedia, disponibile in 2 marimi, mari si foarte mari. Intretinerea acestor vile pe apa este destul de usor de realizat, fiind construite la cele mai inalte standarde de mediu. Protectia importriva focului este asigurata prin utilizarea unui sistem de stropire cu apa.
 
 Case pe apa realizate in Suedia