Cartile nu vor iesi niciodata din trenduri

Cartile nu vor iesi niciodata din trenduri


  Cartile nu vor iesi niciodata din trenduri
 
  Cartile pot parea tot mai anacronice pe masura ce electronicele si internetul continua sa inlocuiasca rolurile lor traditionale, dar va exista intotdeauna un loc pentru carti, in vietile noastre - si in casele noastre. Aceste biblioteci duc ideea de stocare a cartilor pe noi culmi, pe care poate nu le credeai posibile.
 

Biblioteca Mydna


Depozitarea cartilor

    Daca biblioteca Mydna conceputa de designer-ul mexican Joel Escalona pare familiar, suna, de asemenea, cunoscut faptul ca: Mydna aduce in prim plan o noua intorsatura in ceea ce priveste pastrarea si depozitarea cartilor.

Biblioteci moderne

Biblioteca fratelui lui Billy


    Aceasta biblioteca conceputa de firma ADDI din Suedia arata de parca este pe cale sa se rastoarne, dar nu te teme, e doar o iluzie. Chiar si asa, numita ciudat "Biblioteca fratelui lui Billy", aceasta estompeaza in mod eficient linia de demarcatie dintre hardware si sculptura.

Biblioteca ce pare sa se rastoarne

Biblioteca "Bibliothèque Zelli"


Design de biblioteca

    Aceasta biblioteca frumoasa, sub forma de fulg de nea conceputa de Younes Douret este numita Zelli Bibliothèque. Masurand 140 cm in diametru, aceasta este o piesa de mobilier care va fi in centrul atentiei oriunde ai amplasa-o. Biblioteca, distribuita de catre Dar en Art, vine in alb sau negru si, in conformitate cu Douret, nu se bazeaza de fapt pe sase colturi de fulgi de nea - in loc, Douret s-a inspirat dintr-un grafic arab numit "Zellij", care are 8 puncte si este compus din 8 segmente identice, ceea ce o face surprinzator de usor de construit.

Biblioteca sub forma de fulg de nea

    Lectura nu va iesi niciodata din trenduri si putem multumi designerilor de biblioteci din lume, pentru ajutor pe care ni l-a dat, de a se asigura ca stilul nu iese din lectura noastra.