Blaturi de bucatarie din sticla reciclata si suprafete colorate

Blaturi de bucatarie din sticla reciclata si suprafete colorate


    In negru, maro, verde si albastru, este ceva frumos in legatura cu cioburile de sticla sparta - dar nu par a fi candidatii pentru reciclare creativa.

    Blaturi de bucatarie din sticla reciclata
 

    Companii precum EnviroGLAS, nu doar au gasit modalitati de a atenua marginile ascutite din fragmente de sticla, dar au venit, de asemenea, cu moduri ingenioase din punct de vedere estetic integrate in materiale de design si suprafete.

    Unele dintre aceste produse combina sticla si portelanul in scanduri mici ce pot fi utilizate ca si gresie si sunt dispuse intr-o varietate de modele. Altele sunt lasate ca piese de sticla agregate si presarate, cum ar fi pietrisul in aplicatiile exterioare. Totusi altele sunt realizate in suprafete mari pentru un singur blat din sticla reciclata.

Suprafete din sticla colorata pentru bucatarie

    Rezultatul este un fel de model din granit ce poate fi optimizat in orice numar de combinatii de culori creative pentru a se potrivi cu alte culori si materiale din camera.

Sticla colorata pentru pardosele

    EnviroGLAS are, de asemenea, produse ce refolosesc materialul chiuvetelor vechi, toaletelor si cazi pentru diverse suprafete de bucatarie, baie si suprafete ale spatiilor publice.

 Blat pentru bucatarie ce imita granitul