UTILAJE DE ȘANTIER PRO - utilaje și scule de șantier

UTILAJE DE ȘANTIER PRO - utilaje și scule de șantier

actualizat la
30.06.2021
vizualizări
396
2 voturi
status
actualizat

UTILAJE DE ȘANTIER PRO pune la dispoziția clienților o gamă variată de utilaje de șantier. Totodată, compania oferă înspre închiriere mașini de tencuit, nacele suspendate pe cabluri, dar și platforme autoridicătoare pe cremalieră. Specialiștii sunt pregătiți să vină în ajutorul partenerilor cu soluții optime în alegerea utilajului potrivit, oferind servicii de transport și punere în funcțiune gratuită pentru gama de pompe Titan, Wagner, Bisonte și IMER.

Masina de taiat profesionala MontolitPrintre produsele comercializate de către UTILAJE DE ȘANTIER PRO se numără pompe de zugrăvit, vibratoare de beton, cilindri compactori, unelte și accesorii pentru amenajări interioare, scule pentru placări și finisaje, dar și pentru prelucrarea fier-betonului.

Catalogul este completat de mașini manuale pentru tăierea gresiei și a faianței, mașini de lustruit pardoseala, compresoare de aer, circulare de șantier, betoniere profesionale, elicoptere pentru finisarea betonului, maiuri compactoare, malaxoare și multe altele.

De ce să alegi produsele UTILAJE DE ȘANTIER PRO?

Compania dorește să mulțumească pe deplin clientul, astfel că vine în întâmpinarea acestuia cu o selecție a produselor de calitate, oferind totodată promptitudine și profesionalism. Firma comercializează utilaje de la mărci de renume, precum MONTOLIT, IMER, Titan - Wagner, Walter, BATMATIC, ALBA, Bisonte, Battipav, CeramicExpert, DiamantatExpert, RUBI, Raimondi sau Wacker Neuson.

Mașinile de tencuit comercializate se livrează echipate de serie, pregătite de funcționare. Acestea se pot utiliza pentru tencuieli mecanizate, având la bază un material tradițional (nisip în combinatie cu ciment, var), dar și pentru tencuieli pe bază de mortare sau gleturi preamestecate (ambalate la sac). Totodată, UTILAJE DE ȘANTIER PRO distribuie pompe pentru aplicarea gletului și tencuielii decorative sau pentru nivelare și finisare decorativă, colaborând cu mărci precum Titan - Wagner, IMER sau Bisonte.

Compania distribuie plăci compactoare unidirecționale sau reversibile, dar și cilindru vibro-compactor de la mărci precum Wacker Neuson, Bisonte sau BATMATIC. Din categoria pompelor de zugrăvit marca Bisonte sau Titan - Wagner fac parte pompe airless destinate uleiurilor, materialelor de umplere, vopselelor pe baza de rășină sintetică sau latex, adezivilor și altele, pompe airless hidraulice, pompe industriale pentru metal și lemn, pompe airless pentru trasat marcaje rutiere și alte accesorii.

Din categoria de produse marca MONTOLIT fac parte mașini de tăiat profesionale cu diverse specificații, mașini pentru tăierea plăcilor de gresie, faianță sau a plăcilor de ceramică extra-lungi.

Turnurile de lumină telescopice sunt disponibile în mai multe variante: turn cu generator, turn cu generator ce poate fi folosit și independent (alimentare alte echipamente) și turn cu alimentare de la rețea. Turnurile sunt marca Genmac, sunt produse în Italia și se pot înalța pana la 8,5 m, fiind formate din secțiuni telescopice galvanizate. În funcție de model, sistemul de ridicare poate fi hidraulic sau manual.

Galerie fotografii UTILAJE DE ȘANTIER PRO - utilaje și scule de șantier

Contact UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL

  • Telefon: 0772 008 792
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Deva, Str. Mihai Eminescu, nr. 100

    Telefon: 0772 008 792 sau 0770 270 922

  • Adresa WEB: https://www.utilajedesantier.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, Tel: 0772 008 792

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, năcele și reparații utilaje
17.05.2021
13689 vizualizari

METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, năcele și reparații utilaje

Compania METRONOM B asigură servicii de închiriere automacarale, năcele de exterior, năcele de interior și generatoare, atât pentru lucrări în țară, cât și în străinătate, venind în ajutorul clienților cu o gamă diversificată de utilaje și platforme ...
TERRA - echipamente de construcții pentru montarea țevilor subterane
29.06.2021
504 vizualizari

TERRA - echipamente de construcții pentru montarea țevilor subterane

Fondată în anul 1975, TERRA este unul dintre marii producători de echipamente de construcții pentru montarea țevilor și a conductelor subterane fără săpătură. Compania dezvoltă și produce sisteme tehnologice de ultimă generație, menite să instaleze ț...
ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, lăcuire, scule și utilaje
27.09.2019
9335 vizualizari

ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, lăcuire, scule și utilaje

ROMCRETE ECHIPAMENTE Echipamente industriale, pompe și pistoale de vopsit, pompe de gletuit, echipamente aplicare spumă poliuretanică, echipamente de șablare.Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu liderul mondial ...