SHEV Systems - Montaj trape de fum mecanice, trape de fum pneumatice, trape de fum electrice

SHEV Systems - Montaj trape de fum mecanice, trape de fum pneumatice, trape de fum electrice

actualizat la
23.02.2024
vizualizări
332
1 voturi
status
actualizat

SHEV Systems comercializează, montează și efectuează revizii anuale pentru trape de fum, destinate pentru acoperișuri industriale, corturi și hale industriale, hale agricole, hale comerciale, etc.

Echipa oferă servicii de service în garanție și mentenanță anuală, activitate autorizată IGSU conform OMAI 112/2014 începând cu decembrie 2014.

Pornind din faza de proiectare și până la montajul produselor, fiecare etapă este executată cu maximă atenție și profesionalism.

shevsystemsbv

SHEV Systems este distribuitor pentru România al producătorului de trape de fum SIH SA FRANȚA și deține un portofoliu amplu de trape de fum mecanice, trape de fum pneumatice și trape de fum electrice. 

Portofoliul de produse include:

 • trapă de fum mecanică, trapă de fum electrică într-o deschidere, trapă de fum electrică cu două deschideri, trapă de fum pneumatică într-o deschidere, trapă de fum pneumatică cu două deschideri, luminatoare fixe și sisteme de comandă manuală pentru dispozitivele de desfumare.

Trapele de fum mecanice au o comandă manuală care poate fi făcută cu troliu, cu impuls pneumatic(CO2) sau cu impuls electric 24V.

Mecanismul de deschidere al trapei de fum pneumatice constă într-un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Comanda manuală a deschiderii la trapele de fum pneumatice se poate face în două moduri: cu impuls pneumatic(CO2) sau cu impuls electric 24V.

Trapele de fum electrice sunt folosite în general pentru casa scării/ casa liftului, aule, săli de ședințe în hoteluri, clădiri de birouri, clădiri de locuit comune sau individuale unde nu sunt necesare mai mult de una sau două trape de fum. Pentru aceste trape, funcția de ventilație (aerisire) zilnică este realizată cu același actuator ce asigură și deschiderea pentru desfumare.

Luminatoarele fixe au aceeași structură ca a trapelor de fum, dar nu au mecanisme în interior și au doar cadre fixe, fiind folosite numai pentru funcția de iluminare naturală.

Aparatele care au funcția de iluminare naturală și funcția de acces pe acoperiș sunt prevăzute cu deschidere doar din interior, cu o bară suport pentru scară și o bară de susținere la urcare.

Aparatele de ventilație zilnică sunt aparate montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor deservite și iluminarea naturală.

Ventilația bazată pe tirajul natural se poate face în trei variante: electric, manual sau statică permanentă, iar ventilația bazată pe tirajul mecanic asigură strict funcția de ventilare zilnică, dar nu și funcția de iluminare naturală.

Sistemele de comandă manuală comercializate de SHEV Systems sunt:

 • sisteme mecanice (troliu debreiabil, role întinzătoare, cablu flexibil);
 • sisteme pneumatice (panou de comandă manuală, modul Electromagnetic Impuls 24V, butelie CO2);
 • sisteme electrice (buton de comandă desfumare, centrală Desfumare 230-24V De La 5 La 75A, centrală Detecție Ploaie Vânt Cu Senzor Extern, detector De Fum, întrerupător Ventilație);

În funcție de tipul construcției și prevederile specifice sistemul de comandă manuală a dispozitivului de desfumare trebuie amplasat la serviciul de pompieri sau la un acces principal al construcției.

SHEV Systems este o firmă activă în domeniul sistemelor de desfumare de peste 15 ani, timp în care s-a specializat în mod constant în efectuarea de lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți prin tiraj natural.

Proiectele finalizate sunt întotdeauna conforme cu normele actuale și realizate cu un cost minim pe metrul pătrat de desfumare.

Competența acumulată în timp, cunoașterea procedurilor și a reglementărilor din domeniu și rezultatele excelente ale proiectelor anterioare sunt numai câteva dintre motivele pentru care o colaborare cu echipa SHEV Systems nu poate fi decât benefică!

Galerie fotografii SHEV Systems - Montaj trape de fum mecanice, trape de fum pneumatice, trape de fum electrice

Produse oferite de SHEV Systems:

Trape de fum:

 • Trapă de fum mecanică;
 • Trapă de fum electrică într-o deschidere;
 • Trapă de fum electrică cu două deschideri;
 • Trapă de fum pneumatică într-o deschidere;
 • Trapă de fum pneumatică cu două deschideri;

Luminatoare fixe:

 • Aparate cu funcție de iluminare naturală și funcție de acces pe acoperiș;
 • Aparate montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor și iluminarea naturală;
 • Aparate de ventilație zilnică montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor deservite și iluminarea naturală;

Sisteme de comandă manuală:

 • Sisteme mecanice (troliu debreiabil, role întinzătoare, cablu flexibil);
 • Sisteme pneumatice (panou de comandă manuală, modul electromagnetic impuls 24V, butelie CO2);
 • Sisteme electrice (buton de comandă desfumare, centrală desfumare 230-24V de la 5 la 75A, centrală detecție ploaie vânt cu senzor extern, detector de fum, întrerupător ventilație);

Servicii oferite de SHEV Systems:

 • Montaj;
 • Lucrări de instalare a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți prin tiraj natural;
 • Service;
 • Revizii anuale/întreținere;

Contact SHEV Systems S.R.L.

 • Telefon: 0723 273 513; 0745 495 373
  Fax: 0268 257 697
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Laterală, nr. 28, comuna Cristian, județul Brașov

  Ne puteți găsi și pe FACEBOOK

 • Adresa WEB: https://trapefum.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SHEV Systems S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
29.09.2023
13905 vizualizari

SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație

SANU SERVICE RO distribuie la nivel național ventilatoare centrifugale industriale, ventilatoare axiale, cicloane exhaustare, exhaustoare locale, filtre cu mâneci, ecluze dozatoare, filtre de aer și multe altele. Societatea proiectează, instalează ș...
SOLDEC – Dezumidificare și umidificare performantă în construcții
06.02.2024
13550 vizualizari

SOLDEC – Dezumidificare și umidificare performantă în construcții

SOLDEC comercializează de peste 15 ani dezumidificatoare, umidificatoare, purificatoare aer, pompe de căldură și aparate de măsură umiditate. Firma oferă servicii complete în instalații HVAC, asigurând proiectarea sistemelor și montajul acestora cu ...
DACHBAU - Trape de fum și luminatoare
24.04.2024
236 vizualizari

DACHBAU - Trape de fum și luminatoare

Reprezentant exclusiv în România pentru doi dintre producătorii de top de trape de fum și luminatoare din Europa, compania DachBau comercializează și instalează soluții complete pentru desfumare și ventilație naturală a spațiilor.  Prin intermediul ...