SchnellTrans - transport agabaritic si transport utilaje

SchnellTrans - transport agabaritic si transport utilaje

Actualizat la
14.03.2011
3137
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  +40 264 266 766
Nume firma: Schnell Trans
Domeniu de activitate: Transport agabaritic
Schnell Trans ofera clientilor sai servicii de transport agabaritic greu si transport de marfuri agabaritice in dimensiuni, executate in zona Uniunii Europene si in Europa de Est. Schnell Trans intelege cel mai bine nevoile clientilor sai, mai ales ca firmele ce ofera servicii de transport in spatiul UE intampina o multitudinea de obstacole pentru a duce un transport agabaritic la destinatie. 
 
Schnell Trans aloca pentru fiecare proiect, indiferent de dimensiunea lui, resursele necesare garantarii unor servicii de transport agabaritic greu sau in dimensiuni, la cele mai inalte standarde de calitate. Mai mult decat atat, Schnell Trans dispune de experienta si cunostintele necesare realizarii acestor transporturi agabaritice, indiferent de marime sau greutate, prentru a putea sa va ofere o solutie optima de transport pentru marfa dvs. agabaritica.
 
Experienta indelungata in manipularea proiectelor de transport agabaritic din estul Europei, precum si in transport pe rute europene, ne recomanda drept partenerii de care aveti nevoie pentru orice proiect de transport agabaritic in greutate sau dimensiuni. Dispunem de capacitatea de a transporta marfa in timp util si in functie de bugetul estimat.

Transporturile agabaritice de mare capacitate sunt transporturi „speciale”, de aceea este nevoie de un anumit tip de companie pentru a le gestiona, de aceea Schnell Trans ofera servicii de transporturi agabaritice intr-o maniera pe care alte firme nu o pot asigura. Pentru noi clientul este pe primul plan, de aceea Schnell Trans dispune de instrumentele necesare indeplinirii tuturor formalitatilor de vama, intr-un timp scurt si fara intarzieri inutile.
 
Schnell Transport - transport marfuri agabaritice in greutate:
 • Transport marfuri agabaritice grele pe rute din Estul Europei folosind trailere speciale cu platforma joasa
 • Transport agabaritic pentru proiecte majore de constructie mine, relocarea structurilor miniere, relocarea instalatiilor industriale, utilaje de foraj, utilaje de constructie, centrale eoliene
 • Servicii de specialitate legate de proiecte, inclusiv planificari logistice.
 • Transport Utilaje

Date de contact Schnell Trans:

 • Telefon: +40 264 266 766
  Fax: +40 264 266 755
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.schnelltrans.com/ro/page/transport-agabaritic
 • Adrese:
  • Floresti, DN 1, km 489, Cluj, Romania