PROCEDROM - Servicii prelucrare metale

PROCEDROM - Servicii prelucrare metale

actualizat la
29.02.2024
vizualizări
605
1 voturi
status
actualizat

PROCEDROM, producător industrial de primă clasă, oferă un nivel ridicat de calitate în industria prelucrării metalelor prin servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, sudură, servicii de outsourcing (subcontractare) și asamblare mecanică.

Societatea dispune de procese controlate cu ajutorul unui sistem ERP de producție, permițând astfel optimizarea capacităților și o maximă eficiență în efectuarea serviciilor.

procedrombrasov

Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, dar și a termenelor de livrare și onorare a comenzilor.

Serviciile de sudură sunt efectuate cu ajutorul a 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius.

Îndoirea CNC a tablei reprezintă acel proces necesar care poate fi integrat în fluxul de producție cu procesul de tăiere cu laser. Folosind tehnologia de îndoire CNC, metalul poate lua orice formă.

PROCEDROM deține două tipuri de mașini de îndoit CNC: Bystronic Xact Smart și Beyler EURO 3. Astfel, îndoirea tablei este executată la un nivel de calitate ridicat.

Serviciile de debitare cu laser presupun o serie de avantaje. Pe lângă posibilitatea de realizare a formelor complicate, în procesul de debitare laser (tăiere cu laser) sunt eliminate eventualele prelucrări ulterioare.

Cu ajutorul a 2 mașini de tăiat cu laser Bystronic (BySpeed 3015 4,4 kW și BySprint 3015 3kW) pe care societatea le deține, toate cerințele exigente ale pieței pot fi realizate.

Dimensiunea mesei de tăiere este de 1500×3000 mm, ceea ce permite optimizarea și executarea pieselor complexe cu risipă minimă de material.

Pe baza experienței îndelungate în domeniu și a personalului instruit și calificat, societatea oferă know-how și soluții tehnice integrate, cooperând eficient cu clienții și îndeplinind cerințele de inginerie ale acestora.

Echipa acordă asistență tehnică oricărui responsabil interesat, profesionist sau particular, în legătură cu orice activitate de producție din industrie.

Compania este situată în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj și activează în domeniu de peste 15 ani.

Confecțiile metalice sunt destinate multor industrii, precum cea a automobilelor, industria metalurgică, industria imobiliarelor, șine și metrouri, angrenaje și benzi transportoare și aviaţie.

PROCEDROM se ocupă cu producția industrială a confecțiilor metalice de peste 15 ani și are ca obiectiv principal reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piața de profil.

Galerie fotografii PROCEDROM - Servicii prelucrare metale

Servicii oferite de PROCEDROM:

Tăiere cu laser:

 • Tăiere format maxim: 1500 x 3000 mm;
 • Grosimea maximă de tăiere: oțel – 20 mm, oțel inoxidabil – 12 mm, aluminiu – 6 mm;

Îndoire CNC

Sudură:

 • Servicii de sudură (dotare cu 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius);

Asamblare mecanică:

 • Servicii de montaj mecanic pentru diverse tipuri de produse;

Servicii de outsourcing (subcontractare):

 • Strunjire și frezare;
 • Sablare cu nisip;
 • Finisarea metalelor ca: vopsire umedă, acoperire electrică, zincare, cromare, înnegrire etc;

Contact PROCEDROM S.R.L.

 • Telefon: 0755 703 918
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Hala J8, Parc Tetarom 3, Juc-Herghelie, 407352, jud. Cluj

  FACEBOOK: Procedrom

  Acces rapid la căile de comunicații:

  Aeroportul International Cluj-Napoca -> 15 km
  E 60 – București – Budapesta – Viena -> 24 km
  A3 (București – Cluj-Napoca – Oradea)) -> 34 km

 • Adresa WEB: https://procedrom.com/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROCEDROM S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

INOX PRODUCT - Balustrade inox - Scări inox - Scări metalice - Balustrade cu sticlă - Balustrade aluminiu - Balustrade metalice - Confecții metalice
12.04.2024
4846 vizualizari

INOX PRODUCT - Balustrade inox - Scări inox - Scări metalice - Balustrade cu sticlă - Balustrade aluminiu - Balustrade metalice - Confecții metalice

INOX PRODUCT produce de peste 25 de ani confecții inox și confecții metalice în diverse modele, cu diferite dimensiuni și detalii. Serviciile sunt oferite atât pentru clienții din România, cât și la nivel european. Societatea confecționează în atel...
MONTAN EXPERT - Debitare laser, fabricare construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice
19.09.2022
1959 vizualizari

MONTAN EXPERT - Debitare laser, fabricare construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice

MONTAN EXPERT este o companie specializată în soluţii integrate în domeniul procesării tablelor metalice. Aceasta se ocupă de procesarea oțelului, inoxului și aluminiului prin tăiere (debitare) laser, îndoire sau sudură. Compania este amplasată într-...
GSA PROENGINEERING - Construcții civile și industriale, confecții metalice Brașov, mecanică generală
09.02.2024
1440 vizualizari

GSA PROENGINEERING - Construcții civile și industriale, confecții metalice Brașov, mecanică generală

GSA PROENGINEERING este o companie de construcții înființată la finalul anului 2022, specializată în lucrări de construcții civile și industriale, precum și în inginerie mecanică și civilă. Compania a luat naștere în Rupea, județul Brașov, din dorin...