MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

actualizat la
16.11.2023
vizualizări
1824
1 voturi
status
actualizat

MUTANȚII prestează servicii profesionale de mutări mobilă și alte obiecte casnice sau echipamente din diferite domenii, precum și mutări de locuințe sau relocări.

Compania își desfășoară activitatea la nivel național și internațional, iar până în prezent a adunat un număr de peste 10.000 de mutări efectuate.

tiin

În cei peste 15 ani de experiență, echipa MUTANȚII s-a dezvoltat în mod continuu și a format o echipă de profesioniști în domeniul mutării, care prestează fiecare serviciu cu seriozitate, punctualitate, rapiditate și atenție.

Firma se adresează persoanelor fizice și societăților, iar după mutare, compania oferă și servicii de curățenie cu ajutorul unei firme specializate.

Împachetarea bunurilor este asigurată odată cu transportul acestora, iar facilitățile de depozitare includ spații de depozitare în localitatea Gilău – unul de 1800 m2, iar altul de 780 m2. 

În spațiul de 1800 m2 există boxe compartimentate de la care clientul poate primi o cheie, iar accesul la depozit se poate face în zilele de marți și joi, între orele 09 și 13, cu o programare anterioară. 

La cerere, compania poate oferi și cutii mici sau mari, de dimensiuni 420 x 300 x 280 sau 600 x 400 x 400.

Firma deține un lift exterior (capacitate de încărcare a platformei până la 300 kg) cu ajutorul căruia se pot urca la etajele superioare ale unui imobil diverse materiale de construcții, obiecte sanitare, mobilier, jacuzzi sau chiar un ciubăr. 

Mutări interne sau internaționale

Portofoliul de servicii cuprinde mutări și relocări în multe orașe din țară (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași, Baia Mare), precum și în Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franța, Slovenia, Serbia, Belgia, Olanda, Anglia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania.

Cu ajutorul unor mașini pregătite special pentru mutări urmărite în timp real prin GPS și șoferi cu mulți ani de experiență în domeniu, MUTANȚII prestează serviciile în timp util, fără daune și mereu cu soluții potrivite pentru fiecare situație.

Pentru cei care adoră călătoriile și natura, echipa MUTANȚII vine cu soluția ideală de închiriere autorulotă. Spațiul este destinat pentru maxim 6 persoane/ 4 adulți și 2 copii.

Buna organizare a activității, sistemele de depozitare eficiente și echipamentele de lucru sunt câteva dintre aspectele care plasează firma MUTANȚII în topul firmelor de încredere din domeniu.

Galerie fotografii MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

Cum decurge totul?

 • 1. Evaluarea - Un reprezentant al firmei se deplasează la adresa clientului și notează obiectele care trebuie mutate. Pe baza acestei evaluări, în maxim 48 de ore (de obicei în aceeași zi) se va trimite și oferta de preț.
 • 2. Programarea - Se stabilește din timp, în funcție de disponibilitatea clientului și a echipei noastre.
 • 3. Împachetarea - Împachetarea obiectelor de birotică și IT sau vesela de bucătărie poate fi făcută atât de echipa MUTANȚII, cât și de către client, dacă acesta dorește să reducă costurile. Corpurile mari precum paturi matrimoniale sau șifonierele cu mai mult de 2 uși vor fi demontate de personal, urmând a fi montate ulterior în noua locație. De asemenea, se pot pune la dispoziție cutii pentru împachetare, folie stretch și folie cu bule.
 • 4. Mutarea - Încărcare, transport și descărcare. Pe timpul transportului, marfa este asigurată.
 • 5. Plata - Se poate plăti în numerar, prin bancă sau trezorerie. Nu este nevoie de avans decât în cazul în care mutarea se face în afara țării.

Servicii oferite de MUTANȚII:

MUTĂRI:

 • Mutări mobilier și lucruri personale;
 • Relocări sedii;
 • Mutări cu rastel pentru geamuri termopan;
 • Utilaje și aparatură medicală cu macara specială;
 • Piane și pianine;
 • Debarasări locuințe;
 • Cutii și folii protectoare;
 • Mutări cu lift exterior;
 • Estimare gratuită;

DEPOZIT:

 • Depozitare mobilier și alte obiecte în depozit compartimentat în Gilău, județul Cluj;

CURĂȚENIE:

 • Curățenie după mutare cu firmă specializată;

AMENAJĂRI:

 • Amenajări birouri;
 • Compartimentări;
 • Mobiler birouri;
 • Proiecte;

Contact Mutanții SRL

 • Telefon: 0727 240 356
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Câmpului, nr. 101, Cluj-Napoca, județul Cluj

  Telefon: 0727 240 356; 0746 089 696; 0748 14 03 56; +1 123 312 32 26

  Oradea: 0738 130 020

  Ne găsiți și pe FACEBOOK: Mutantii

 • Adresa WEB: https://mutantii.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Mutanții SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MOTECO TRANS - Transport marfă, terasamente, închirieri utilaje, pavaje și deszăpezire
22.05.2019
10731 vizualizari

MOTECO TRANS - Transport marfă, terasamente, închirieri utilaje, pavaje și deszăpezire

Firma MOTECO TRANS asigură servicii de transporturi agabaritice cu trailerul și transport marfă, închirieri utilaje de construcții, montare pavaje, lucrări de terasamente sau deszăpezire. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul transportului rutier...
UNIVERSAL SPEDITION - Transport mărfuri și utilaje
01.11.2023
16990 vizualizari

UNIVERSAL SPEDITION - Transport mărfuri și utilaje

UNIVERSAL SPEDITION oferă servicii de transport rutier de mărfuri, transport maritim și transport aerian în România, Europa, Asia și țările CSI, prin casa de expediții. Compania asigură soluții complete de transport și dispune de numeroase firme par...
BS Group Demolation - Demolari - Lucrari terasiere - Vanzari si inchirieri utilaje
16.10.2012
12334 vizualizari

BS Group Demolation - Demolari - Lucrari terasiere - Vanzari si inchirieri utilaje

BS Group Demolation are ca activitati principale: demolare constructii civile si industriale, lucrari de drumuri, lucrari terasiere si sapaturi generale, ecologizare, lucrari in cariera, precum si vanzare si inchiriere de utilaje de constructii, tran...