MOLNÁR LÓRÁNT - BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURĂ - Arhitectură civilă și industrială, amenajări interioare și exterioare

MOLNÁR LÓRÁNT - BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURĂ - Arhitectură civilă și industrială, amenajări interioare și exterioare

actualizat la
28.06.2024
vizualizări
8773
7 voturi
status
actualizat

Biroul Individual de Arhitectură MOLNÁR LÓRÁNT se ocupă cu realizarea proiectelor de arhitectură și oferă servicii de proiectare și design interior pentru sectorul civil și industrial.

Începând de la faza de idee și până la stadiul de finalizare, specialiștii firmei sunt alături de clienți cu sfaturi și soluții adaptate fiecărei nevoi și fiecărui buget.

Societatea a finalizat numeroase proiecte de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, însușindu-și calitatea de a îndeplini lucrări complexe, realizate pe toate specialitățile (arhitectură, rezistență și instalații).

Proiectare clădiri civile și industriale

mload bv

Arhitectura nu este doar o știință, ci și o artă necesară în organizarea și dezvoltarea armonioasă a spațiului urban.

Pentru a îndeplini condițiile unei construcții durabile și estetice, echipa de proiectare MOLNÁR LÓRÁNT se implică în toate detaliile ce țin de construcția și finisarea unui spațiu.

Societatea oferă suportul necesar pentru obținerea autorizației de construcție și pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii de proiectare, pornind de la schița inițială, avizare și autorizare conform standardelor în vigoare și până la finalizarea proiectului.

Arhitectură și proiectare, amenajări interioare și exterioare

Firma prestează servicii de amenajări interioareexterioare, design interior și asistență tehnică.

Echipa de arhitecți și designeri MOLNÁR LÓRÁNT se implică în realizarea serviciilor de design interior, desfășurând proiecte 3D și oferind servicii de consultanță în vederea îndeplinirii amenajărilor interioare.

Echipa de meseriași în amenajări și finisări se ocupă de alegerea materialelor (după discuția cu clientul și designerul) și asigură o paletă vastă de servicii (gleturi, vopsitorie lavabilă și tapet, montaj parchet, montaj gresie și faianță, turnări șape de nivel și autonivelante, placări cu gips - carton și structuri gips - carton, instalații sanitare, termice și electrice, hidroizolații și termoizolații, etc).

Elementele urbanistice, precum și cele naturale pot fi puse în valoare extrem de armonios, echilibrând balanța între cele două medii.

Biroul Individual de Arhitectură MOLNÁR LÓRÁNT a reușit să se impună pe piața de profil nu numai prin portofoliul complex de lucrări, ci și prin elementele unice care scot în evidență profesionalismul echipei.

Arhitectură civilă și industrială, design interior

Galerie fotografii MOLNÁR LÓRÁNT - BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURĂ - Arhitectură civilă și industrială, amenajări interioare și exterioare

Servicii oferite de MOLNAR LORANT:

 • Arhitectură și proiectare;
 • Amenajări interioare și exterioare;
 • Asistență tehnică și expertiză;
 • Urbanism și design de interior;

Contact MLOAD STUDIO SRL

 • Telefon: 0740 049 969
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Camil Petrescu, nr. 9A, bloc 34, AP. 104, Brașov

  Telefon: 0740 049 969; 0742 013 057

  FACEBOOK: Molnar Lorant - Birou Individual de Arhitectura

 • Adresa WEB:
7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MLOAD STUDIO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ELIT-FULL CONSTRUCT - Constructii civile si industriale - Amenajari interioare si exterioare
15.03.2017
6620 vizualizari

ELIT-FULL CONSTRUCT - Constructii civile si industriale - Amenajari interioare si exterioare

Specializată în domeniul construcțiilor civile și industriale, ELIT-FULL CONSTRUCT prestează o gamă variată de servicii, de la execuția construcțiilor rezidențiale "la cheie" până la cea a halelor industriale. Pachetul de lucrări și servicii este com...
H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare
13.03.2024
2754 vizualizari

H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

H.D.M. INTERN CASA este o firmă specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare pentru domeniul civil. Firma își desfășoară activitatea în Brașov și este formată dintr-un personal calificat și competent în desfășurarea tuturor servici...
PLINTĂ MDF - plinte fabricate în România
07.08.2023
2711 vizualizari

PLINTĂ MDF - plinte fabricate în România

PLINTA MDF produce și distribuie la nivel național o gamă variată de plintă MDF și alte decoruri, cu diverse finisaje și modele. Fabricate în România, plintele MDF sunt o necesitate în ceea ce privește finisarea interiorului unei locuințe. În gama d...