LIMEX TOTAL GROUP - Servicii prelucrare metale

LIMEX TOTAL GROUP - Servicii prelucrare metale

actualizat la
06.03.2024
vizualizări
14122
4 voturi
status
actualizat

LIMEX TOTAL GROUP oferă servicii premium de tăiere cu laser, prelucrări mecanice, sudură MIG/MAG, TIG, strunjire automată CNC, frezare CNC, debitare fierăstrău automată și vopsire în câmp electrostatic.

Societatea, cu sediul în Brașov, este activă de peste 10 de ani în domeniul prelucrării metalelor și are implementat sistemul de management ISO 9001 : 2015 și ISO 14001 : 2015.

Echipa este pasionată de ingineria sudurii și lucrează cu softuri dedicate și echipamente de ultimă generație pentru realizarea operațiunilor complexe de îndoire a tablelor.

limex total group bv

Calitatea procesului de sudură MIG MAG și TIG este atent controlată, iar serviciul este efectuat cu ajutorul echipamentelor de sudură manuale marca Lincoln Electric de diverse puteri precum și diferite procedee de sudură.

De asemenea, echipa realizează și operațiuni complexe de sudură, precum suduri în oțel, oțel inox și aluminiu folosind roboți KUKA de ultimă generație, cu raza maximă de acțiune de 2800 mm.

Operațiunile de ștanțare tablă se realizează cu ajutorul unei linii complet automate, care realizează atât operațiunea de încărcare, cât și operațiunea de sortare a pieselor rezultate.

Serviciile de tăiere cu laser și gravură cu laser sunt efectuate folosind echipamente performante, de ultimă generație, care pot admite grosimi variate.

Tăierea sau debitarea cu laser se realizează în condiții speciale, aceasta fiind bazată pe utilizarea unei raze luminoase de mare putere drept instrument principal de tăiere.

Nume de încredere în industria prelucrărilor mecanice CNC, LIMEX se mândrește cu servicii de ultimă generație, inclusiv strunjirea Swiss type și frezarea în 3 și 5 axe.

Operațiunile de vopsire electrostatică și vopsire clasică prin pulverizare se efectuează la anumiți colaboratori atent aleși și se realizează pentru diferite materiale din tablă, piese și componente industriale, de greutate maximă 180 kg.

În cazul vopsirii în câmp electrostatic, dimensiunile maxime admise de materialele destinate vopsirii sunt: 1500 x 1800 x 6000 mm.

LIMEX TOTAL GROUP dispune de un departament specializat de proiectare CAD și caută în permanență să dezvolte noi tehnologii de prelucrare a metalelor, folosind noi tipuri de materiale alese în fabricarea lor, dar și a procesului propriu-zis.

Echipa vine în întâmpinarea clienților și cu servicii de asamblare pentru diferite produse metalice, oferind două tipuri de asamblare: asamblarea preliminară care are ca scop testarea produsului sau asamblarea finală, proces prin care montarea produsului este finalizată.

Pe lângă serviciile oferite, firma execută și distribuie și o gamă diversă de produse: mobilier din metal, repere debitate laser și diverse confecții metalice din inox.

Pentru segmentul de construcții, inginerie sau industria feroviară, LIMEX este alegerea automată. Compania livrează rezultate de excepție în timp rapid, eficiență în fiecare colaborare și servicii la prețuri optime.

LIMEX TOTAL GROUP colaborează cu peste 200 de furnizori din peste 15 țări, bazându-se pe ideea că durabilitatea unui produs și calitatea unui serviciu sunt componente esențiale în credibilitatea unei firme.

Printre clienți se numără VOLVO, TERWA, DAIMLER, RENAULT, FONTANA GROUP, JAGUAR, Schweighofer Holzindustrie și Dürr Group.

Galerie fotografii LIMEX TOTAL GROUP - Servicii prelucrare metale

PRODUSE OFERITE DE LIMEX TOTAL GROUP:

 • Mobilier metal;
 • Repere debitate laser;
 • Confecții metalice din inox;
 • Diverse confecții metalice;

Servicii oferite de LIMEX TOTAL GROUP:

 • Tăiere cu laser tablă;
 • Tăiere cu laser țevi și profile;
 • Îndoire tablă, țevi și profile;
 • Sudură MIG-MAG/TIG;
 • Vopsire în câmp electrostatic;
 • Proiectare;
 • Asamblare;
 • Prelucrări mecanice CNC;
 • Sudură robot CNC;
 • Strunjire automată CNC;
 • Frezare CNC;
 • Ștanțare;
 • Debitare fierăstrău automată;

Contact LIMEX TOTAL GROUP SRL

 • Telefon: 0746 023 029; 0368 007 975
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Zizinului, nr. 121, Brașov, județul Brașov

  Telefon: 0368 007 975; 0746 023 029

  Program: L-V: 8:00-17:00

  S: 8:00 - 15:00

  FACEBOOK: LIMEX TOTAL GROUP

  INSTAGRAM: LIMEX TOTAL GROUP

  YOUTUBE: LIMEX TOTAL GROUP

 • Adresa WEB: https://www.limex.ro/
4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti LIMEX TOTAL GROUP SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CID METIDAN - Confecții metalice, debitare laser, vopsire în câmp electrostatic
26.06.2024
268 vizualizari

CID METIDAN - Confecții metalice, debitare laser, vopsire în câmp electrostatic

CID Metidan se ocupă cu execuția de confecții metalice pentru sectorul civil și industrial. Echipa produce orice tip de structură metalică și oferă servicii de debitare laser, debitare plasmă și oxigaz, virolare, îndoire Abkant și altele. Gama de p...
ASOCIAȚIA PRO PAINT - Vopsire în câmp electrostatic
14.07.2020
3189 vizualizari

ASOCIAȚIA PRO PAINT - Vopsire în câmp electrostatic

ASOCIAȚIA PRO PAINT are ca principal obiect de activitate vopsirea în câmp electrostatic a componentelor din metal cu vopsea pulbere. Cu o îndelungată experiență în acest domeniu special, echipa noastră reușeste să ofere servicii de calitate și grijă...
FABRICA DE TÂMPLĂRIE CRUDĂ - Tâmplărie crudă și tâmplărie din lemn stratificat pentru uși și ferestre
12.12.2022
2382 vizualizari

FABRICA DE TÂMPLĂRIE CRUDĂ - Tâmplărie crudă și tâmplărie din lemn stratificat pentru uși și ferestre

FABRICA DE TÂMPLĂRIE CRUDĂ produce toată gama de tâmplărie din lemn stratificat și tâmplărie crudă pentru uși și ferestre (frezare, debitare și găurire CNC, profile din lemn la comandă, tâmplărie cu lemn masiv, tâmplărie cu lemn stratificat) și oferă...