HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

actualizat la
14.08.2023
vizualizări
3226
1 voturi
status
actualizat

HIROS ROM execută pardoseli din beton cu armare dispersă și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată.

Acestea sunt caracterizate prin durabilitate în exploatare, grad mare de finisare și planeitate și sunt realizate cu ajutorul utilajelor bazate pe tehnologiei laser.

Pentru execuția pardoselilor industriale, HIROS utilizează două utilaje (LASER SCREED tip Somero S100 și S240), care au rolul de a nivela și vibra betonul proaspăt turnat, asigurând calitate și planeitate ridicată a pardoselii.

Aceste tehnologii laser permit realizarea pardoselilor în pantă și pot nivela și vibra până la 4000mp de beton în 10 ore.

De asemenea, compania deține mașini de gletuit de mare capacitate cu palete duble, utilizate în cazul pardoselilor industriale cu strat de uzură pe bază de quartz, dar și la pardoseli peste care se aplică rășini epoxidice, covor PVC sau gresie lipită.

În ceea ce privește realizarea drumurilor și platformelor exterioare, HIROS ROM utilizează grinda vibrantă de tip Tramix sau Laser Screed.

Pardoseli armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă

Pardoselile executate de firma HIROS sunt armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă, rezistența acestora fiind garantată prin preluarea tensiunilor generate în masa betonului.

Evitarea fisurării betonului se realizează cu ajutorul tăierii rosturilor în pardoseli, utilizând mașini de tăiat beton. În acest fel, betonul se va fisura controlat, de-a lungul tăieturilor.

Rosturile de lucru și rosturile tăiate reprezintă punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice înglobate în beton și aplicarea tehnologiei aferente “pardoselilor din beton fără rosturi tăiate”.

Firma HIROS are un portofoliu bogat de clienți la nivel național, dintre care amintim: AFI MALL PALACE Ploiești, Auchan Targu Mureș, BILKA Brașov, Billa, CARREFOUR, CONTINENTAL, Decathlon, DEDEMAN, KAUFLAND (magazine și depozit central), METRO, OMV și mulți alții.

Galerie fotografii HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

Servicii HIROS ROM:

 • Execuția pardoselilor din beton cu armare dispersă (fibre metalice sau fibre de polipropilenă) și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată
 • Realizarea pardoselilor în pantă
 • Realizarea pardoselilor colorate, utilizând tehnologia wet in wet (pentru hale industriale, parcări subterane, hale logistice)
 • Realizarea drumurilor și platformelor exterioare (folosind grindă vibrantă tip Tramix sau Laser Screed)

Contact HIROS ROM SRL

 • Telefon: 0742 009 397
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Abatorului, nr. 1A, Florești, Cluj

  FACEBOOK: Hiros Rom

 • Adresa WEB: https://www.hiros.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HIROS ROM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

DARES ACTIV CONSTRUCT - Pardoseli industriale - epoxidice - poliuretanice - Hidroizolații - termoizolații
25.08.2015
6422 vizualizari

DARES ACTIV CONSTRUCT - Pardoseli industriale - epoxidice - poliuretanice - Hidroizolații - termoizolații

DARES ACTIV CONSTRUCT are ca principal obiect de activitate execuția de pardoseli industriale și decorative din rășini epoxidice, acrilice și poliuretanice, dar se ocupă și cu realizarea de termoizolații și hidroizolații pentru mansarde, terase, acop...
IZOCOR - rășină epoxidică, pardoseli industriale, materiale de construcții
01.10.2021
3420 vizualizari

IZOCOR - rășină epoxidică, pardoseli industriale, materiale de construcții

IZOCOR pune la dispoziția clienților o gamă largă de materiale de construcții, vopsele, tencuieli, uși și ferestre, aparate electrocasnice, piscine, accesorii și elemente decorative, scule și unelte, accesorii pentru instalații sanitare, electrice sa...
REAL PAV - Pardoseli industriale, parcări și drumuri de acces din beton, rampe antiderapante
24.10.2022
3383 vizualizari

REAL PAV - Pardoseli industriale, parcări și drumuri de acces din beton, rampe antiderapante

REAL PAV este o companie specializată în execuția pardoselilor industriale, și asigură servicii profesionale cu ajutorul echipamentelor speciale. De asemenea, experiența îndelungată a angajaților este o caracteristică importantă a companiei. Echipa ...