HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

actualizat la
14.08.2023
vizualizări
3234
1 voturi
status
actualizat

HIROS ROM execută pardoseli din beton cu armare dispersă și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată.

Acestea sunt caracterizate prin durabilitate în exploatare, grad mare de finisare și planeitate și sunt realizate cu ajutorul utilajelor bazate pe tehnologiei laser.

Pentru execuția pardoselilor industriale, HIROS utilizează două utilaje (LASER SCREED tip Somero S100 și S240), care au rolul de a nivela și vibra betonul proaspăt turnat, asigurând calitate și planeitate ridicată a pardoselii.

Aceste tehnologii laser permit realizarea pardoselilor în pantă și pot nivela și vibra până la 4000mp de beton în 10 ore.

De asemenea, compania deține mașini de gletuit de mare capacitate cu palete duble, utilizate în cazul pardoselilor industriale cu strat de uzură pe bază de quartz, dar și la pardoseli peste care se aplică rășini epoxidice, covor PVC sau gresie lipită.

În ceea ce privește realizarea drumurilor și platformelor exterioare, HIROS ROM utilizează grinda vibrantă de tip Tramix sau Laser Screed.

Pardoseli armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă

Pardoselile executate de firma HIROS sunt armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă, rezistența acestora fiind garantată prin preluarea tensiunilor generate în masa betonului.

Evitarea fisurării betonului se realizează cu ajutorul tăierii rosturilor în pardoseli, utilizând mașini de tăiat beton. În acest fel, betonul se va fisura controlat, de-a lungul tăieturilor.

Rosturile de lucru și rosturile tăiate reprezintă punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice înglobate în beton și aplicarea tehnologiei aferente “pardoselilor din beton fără rosturi tăiate”.

Firma HIROS are un portofoliu bogat de clienți la nivel național, dintre care amintim: AFI MALL PALACE Ploiești, Auchan Targu Mureș, BILKA Brașov, Billa, CARREFOUR, CONTINENTAL, Decathlon, DEDEMAN, KAUFLAND (magazine și depozit central), METRO, OMV și mulți alții.

Galerie fotografii HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

Servicii HIROS ROM:

 • Execuția pardoselilor din beton cu armare dispersă (fibre metalice sau fibre de polipropilenă) și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată
 • Realizarea pardoselilor în pantă
 • Realizarea pardoselilor colorate, utilizând tehnologia wet in wet (pentru hale industriale, parcări subterane, hale logistice)
 • Realizarea drumurilor și platformelor exterioare (folosind grindă vibrantă tip Tramix sau Laser Screed)

Contact HIROS ROM SRL

 • Telefon: 0742 009 397
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Abatorului, nr. 1A, Florești, Cluj

  FACEBOOK: Hiros Rom

 • Adresa WEB: https://www.hiros.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HIROS ROM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MODIMOROM - Fundații și pardoseli industriale de calitate
21.09.2017
15098 vizualizari

MODIMOROM - Fundații și pardoseli industriale de calitate

MODIMOROM CONS produce și comercializează pardoseli din beton și pardoseli epoxidice pentru diverse lucrări industriale. De asemenea, compania execută fundații și șape semiumede pentru construcții industriale.Modimorom Brașov a investit masiv în echi...
LAREX GLOBAL FLOOR - Pardoseli epoxidice - recondiționare pardoseli - hidroizolații cu membrană PVC
17.01.2019
5589 vizualizari

LAREX GLOBAL FLOOR - Pardoseli epoxidice - recondiționare pardoseli - hidroizolații cu membrană PVC

Compania LAREX GLOBAL FLOOR se remarcă pe piața din România datorită soluțiilor complete de proiectare, furnizare și instalare pardoseli sintetice, dar și a serviciilor profesionale de hidroizolații cu membrane PVC care se adresează atât construcțiil...
EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
21.03.2019
4886 vizualizari

EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice

Compania European Multisolution Systems (EMS) FHP Systems, înființată la Turda în anul 2010, oferă soluții în domeniul sistemelor de pardoseală sintetice, oriunde în România. Calitatea serviciilor oferite, alături de implicarea și profesionalismul ec...