H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

actualizat la
13.03.2024
vizualizări
2358
11 voturi
status
actualizat

H.D.M. INTERN CASA este o firmă specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare pentru domeniul civil.

Firma își desfășoară activitatea în Brașov și este formată dintr-un personal calificat și competent în desfășurarea tuturor serviciilor care țin de sfera amenajărilor și finisărilor interioare și exterioare.

Echipa se ocupă de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice și hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență, utilizând membrane hidroizolatoare SCHLUTER, G-TEX și Kerakoll Green-Pro.

hdm intern casa bv

Membrana hidroizolatoare SCHLUTER este formată din polietilenă impermeabilizantă, ideală pentru hidroizolarea dușurilor, a piscinelor, etc.

Membrana hidroizolatoare G-TEX se integrează sub pardoseli tehnice, pe suprafețe încălzite, pe pereți de fundații, în subsoluri sau pe suprafețe fisurate.

Membrana hidroizolatoare Kerakoll Green-Pro impermeabilizează suprafețele uscate, vechi, fisurate sau umede și compensează tensiunile cauzate de contracție și dilatare. Membrana impermeabilă anti-fractură are o aderență ridicată pentru suprafețe orizontale precum terase și balcoane.

De asemenea, execută sisteme de tencuială uscată cu gips carton pentru pereți despărțitori și tavane simple sau cu modelări (pe baza exigențelor clientului).

Gama de servicii mai include:

 • operațiuni de aplicare a gletului grosier, șlefuirea pereților în vederea aplicării vopselei lavabile precum și alte operațiuni de finisaj.

Firma intervine și cu servicii de aplicare a tapetului și execută montajul parchetului (flotant sau lipit) precum și placarea suprafețelor cu gresie și faianță.

Pe lista de operațiuni intră și placarea cu gresie porțelanată și Deck Wpc a teraselor suspendate pe ploturi.

Pardoselile flotante de exterior pentru terase și balcoane sunt realizate din gresie porțelanată și reprezintă soluția ideală pentru balcoane și terase exterioare.

Materialele utilizate în procesul de execuție sunt achiziționate de la producători cunoscuți din România, iar utilajele și echipamentele folosite provin de la mărci de renume.

Datorită vastelor cunoștințe în domeniu și a serviciilor prestate cu succes pentru o varietate de proiecte, H.D.M. INTERN CASA este o firmă recunoscută în industrie pentru raportul calitate/preț excelent și pentru rigurozitatea cu care respectă termenele de execuție.

Galerie fotografii H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

Servicii oferite de HDM INTERN CASA:

 • Lucrări de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice;
 • Lucrări de hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență;
 • Tencuială uscată cu gips carton;
 • Gips carton;
 • Aplicare glet;
 • Aplicare vopsea lavabilă;
 • Aplicare tapet;
 • Montaj parchet și vinil;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montaj terase suspendate cu gresie porțelanată și Wpc Deck;
 • Sisteme certificate și realizate de mari producători la nivel mondial GEODRY G-TEX, KERAKOLL GREEN PRO și SCHLUTER SYSTEMS, antifisură, antifractură și antibacteriană, ce se adresează în special suprafețelor placate cu gresie prin lipire cu adeziv mineral sau gresie porțelanată suspendată pe ploturi.

Contact H.D.M. INTERN CASA S.R.L.

 • Telefon: 0785 934 890; 0785 934 893
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Zorilor, nr. 11, camera 1, scara B, et. 2, ap. 12, loc. Brașov, jud. Brașov.

  FACEBOOK: HDM Intern Casa

 • Adresa WEB:
11 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti H.D.M. INTERN CASA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

DECOLANDIA - Deck compozit, parchet bambus, parchet laminat
04.08.2023
17409 vizualizari

DECOLANDIA - Deck compozit, parchet bambus, parchet laminat

DECOLANDIA pune la dispoziția clienților de peste 15 ani terase din lemn, parchet din lemn masiv, parchet laminat, stratificat sau din stejar, scări din lemn, tapet, profile decorative, grinzi din lemn, ceramică, garduri, adezivi și multe altele. Co...
ServiciiNonStop.ro - 20 de ani de experiență, servicii de la A la Z
03.10.2023
17802 vizualizari

ServiciiNonStop.ro - 20 de ani de experiență, servicii de la A la Z

ServiciiNonStop.ro deține peste 2 decenii de activitate în prestarea serviciilor de alpinism utilitar, amenajări spații verzi, colectare deșeuri infecțioase, deratizări, dezinsecții și alte activități pentru o plajă largă de domenii. Echipa este f...
CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT - Balustrade din sticlă, compartimentări și uși din sticlă, tâmplărie aluminiu și PVC
26.04.2024
20843 vizualizari

CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT - Balustrade din sticlă, compartimentări și uși din sticlă, tâmplărie aluminiu și PVC

CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT oferă soluţii de top în materie de tâmplăriei din aluminiu şi PVC cu geam termoizolant. Compania, cu sediul în Brașov, este specializată în producţia elementelor din sticlă și oferă servicii de execuție și montaj: fațad...