H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

actualizat la
13.03.2024
vizualizări
2457
11 voturi
status
actualizat

H.D.M. INTERN CASA este o firmă specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare pentru domeniul civil.

Firma își desfășoară activitatea în Brașov și este formată dintr-un personal calificat și competent în desfășurarea tuturor serviciilor care țin de sfera amenajărilor și finisărilor interioare și exterioare.

Echipa se ocupă de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice și hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență, utilizând membrane hidroizolatoare SCHLUTER, G-TEX și Kerakoll Green-Pro.

hdm intern casa bv

Membrana hidroizolatoare SCHLUTER este formată din polietilenă impermeabilizantă, ideală pentru hidroizolarea dușurilor, a piscinelor, etc.

Membrana hidroizolatoare G-TEX se integrează sub pardoseli tehnice, pe suprafețe încălzite, pe pereți de fundații, în subsoluri sau pe suprafețe fisurate.

Membrana hidroizolatoare Kerakoll Green-Pro impermeabilizează suprafețele uscate, vechi, fisurate sau umede și compensează tensiunile cauzate de contracție și dilatare. Membrana impermeabilă anti-fractură are o aderență ridicată pentru suprafețe orizontale precum terase și balcoane.

De asemenea, execută sisteme de tencuială uscată cu gips carton pentru pereți despărțitori și tavane simple sau cu modelări (pe baza exigențelor clientului).

Gama de servicii mai include:

 • operațiuni de aplicare a gletului grosier, șlefuirea pereților în vederea aplicării vopselei lavabile precum și alte operațiuni de finisaj.

Firma intervine și cu servicii de aplicare a tapetului și execută montajul parchetului (flotant sau lipit) precum și placarea suprafețelor cu gresie și faianță.

Pe lista de operațiuni intră și placarea cu gresie porțelanată și Deck Wpc a teraselor suspendate pe ploturi.

Pardoselile flotante de exterior pentru terase și balcoane sunt realizate din gresie porțelanată și reprezintă soluția ideală pentru balcoane și terase exterioare.

Materialele utilizate în procesul de execuție sunt achiziționate de la producători cunoscuți din România, iar utilajele și echipamentele folosite provin de la mărci de renume.

Datorită vastelor cunoștințe în domeniu și a serviciilor prestate cu succes pentru o varietate de proiecte, H.D.M. INTERN CASA este o firmă recunoscută în industrie pentru raportul calitate/preț excelent și pentru rigurozitatea cu care respectă termenele de execuție.

Galerie fotografii H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

Servicii oferite de HDM INTERN CASA:

 • Lucrări de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice;
 • Lucrări de hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență;
 • Tencuială uscată cu gips carton;
 • Gips carton;
 • Aplicare glet;
 • Aplicare vopsea lavabilă;
 • Aplicare tapet;
 • Montaj parchet și vinil;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montaj terase suspendate cu gresie porțelanată și Wpc Deck;
 • Sisteme certificate și realizate de mari producători la nivel mondial GEODRY G-TEX, KERAKOLL GREEN PRO și SCHLUTER SYSTEMS, antifisură, antifractură și antibacteriană, ce se adresează în special suprafețelor placate cu gresie prin lipire cu adeziv mineral sau gresie porțelanată suspendată pe ploturi.

Contact H.D.M. INTERN CASA S.R.L.

 • Telefon: 0785 934 890; 0785 934 893
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Zorilor, nr. 11, camera 1, scara B, et. 2, ap. 12, loc. Brașov, jud. Brașov.

  FACEBOOK: HDM Intern Casa

 • Adresa WEB:
11 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti H.D.M. INTERN CASA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

GABRIEL COPERTURE - Montaj acoperiș, ferestre și hidroizolații
09.06.2017
9056 vizualizari

GABRIEL COPERTURE - Montaj acoperiș, ferestre și hidroizolații

Gabriel Coperture oferă servicii de montaj acoperiș, ferestre mansardă, amenajări interioare, hidroizolații, case din lemn și instalare acoperișuri fotovoltaice. Firma Gabriel Coperture dispune de un magazin online de unde clienții pot cumpăra ferest...
BLUE SYSTEM - Construcții civile și industriale, case la cheie și finisaje de ultimă generație
24.11.2022
17624 vizualizari

BLUE SYSTEM - Construcții civile și industriale, case la cheie și finisaje de ultimă generație

BLUE SYSTEM oferă servicii complete în domeniul construcțiilor, executând amenajări interioare și exterioare. De asemenea, compania dispune de experiența necesară în realizarea construcțiilor civile și industriale, dar și a finisajelor de orice tip. ...
SXN TRANS - Transport rutier de mărfuri, construcții civile și industriale, materiale de construcții, închiriere utilaje
16.02.2024
9112 vizualizari

SXN TRANS - Transport rutier de mărfuri, construcții civile și industriale, materiale de construcții, închiriere utilaje

SXN TRANS pune la dispoziția clienților servicii de transport marfă, transport utilaje și transport agabaritic cu ajutorul autoutilitarelor și a unei echipe specializate în domeniu. Membrii echipei colaborează eficient cu clienții pentru a presta se...