GREEN ECO - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare Brașov

GREEN ECO - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare Brașov

actualizat la
22.01.2024
vizualizări
438
1 voturi
status
actualizat

GREEN ECO este o firmă specializată în domeniul DDD (Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare) și activează în Brașov de peste 21 de ani.

Societatea se adresează unităților industriale sau cu profil alimentar, centrelor comerciale, hotelurilor, pensiunilor, locuințelor proprii, spitalelor, cantinelor, depozitelor, abatoarelor, mijloacelor de transport în comun, magazinelor, etc.

green eco echipa

Firma oferă consultanță gratuită pentru soluții personalizate de:

 • dezinsecție, dezinfecție, deratizare, tratamente fitosanitare, servicii ignifugare;

Echipa de tehnicieni specializați în controlul și exterminarea insectelor este dedicată să ofere servicii de dezinsecție cât mai calitative, profesioniste și într-o manieră consecventă.

Combaterea electrică a insectelor nu implică substanțe chimice sau otrăvuri și asigură un mediu igienic și sigur, fără zgomote sau deranj în timpul efectuării serviciului.

Deratizarea se efectuează prin proceduri chimice, pe bază de otravă sau ecologice. Deratizarea chimică este metoda standard de combatere a rozătoarelor, care implică utilizarea unor substanțe otrăvitoare care atrag animalul și îl neutralizează.

Serviciile de dezinfecție ECO GREEN sunt special dezvoltate pentru a combate răspândirea masivă a bolilor transmisibile și a menține un nivel înalt de igienă pentru locuințe sau întreprinderile cu trafic ridicat.

Echipa folosește dezinfectante de tip TP2 și TP4 cu efect virucid, iar dezinfecția spațiului se realizează cu ceață rece, prin nebulizare. Întreagă procedură durează între 30 și 180 de minute, inclusiv cu timpul necesar pentru aerisire.

Produsele folosite de GREEN ECO garantează combaterea rapidă a insectelor sau a altor dăunători și sunt biodegradabile, adică nu se acumulează în mediul înconjurător.

Societatea efectuează tratamente fitosanitare siloz-cereale prin fumigare. Fumigarea ocupă o poziție prioritară în domeniul agricol, deoarece este o metodă curativă eficientă, convenabilă și rapidă.

De asemenea, firma execută lucrări de ignifugare lemn, având autorizația I.G.S.U nr A-5896 24.05.2016, prin tratament de suprafață și în profunzime, folosind soluții certificate de CENTRUL NAȚIONAL PENTRU SECURITATEA LA INCENDIU ȘI PROTECȚIE CIVILĂ CNSIP, Brașov.

Etape parcurse:

 Inspecția inițială a spațiului;
 Expertiza de identificare vectori;
 Stabilirea substanțelor necesare;
 Prezentarea ofertei de preț;

GREEN ECO este formată dintr-o echipă cu vastă experiență în domeniu, care știe cum să gestioneze orice situație, garantând atât calitatea lucrărilor prestate conform documentației tehnologice a fiecărui pesticid în parte, precum și executarea procedeelor de prevenire și combatere a dăunătorilor conform termenelor prevăzute în contract.

Firma acționează în baza certificatelor ISO 9001 – standard al calității, ISO 14001 – standard de mediu, OHSAS 18001 – standard internațional privind Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale și deține avizele necesare de la Direcția de Sănătate Publică și Autoritatea Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Prin metode de prevenire, prin utilizarea noilor tehnologii și prin implementarea unor soluții durabile, GREEN ECO răspunde noilor cerințe pentru medii sănătoase venite atât din partea persoanelor fizice, cât și a întreprinderilor.

Galerie fotografii GREEN ECO - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare Brașov

Servicii oferite de GREEN ECO:

DERATIZARE:

 • Deratizare chimică;
 • Deratizare ecologică;

DEZINSECȚIE:

 • Combaterea electrică a insectelor;

DEZINFECȚIE:

 • Dezinfecție profilactică;
 • Dezinfecție prin nebulizare;

Tratamente fitosanitare:

 • Tratamente Fitosanitare siloz cereale;
 • Tratamente Fitosanitare la pomi fructiferi;
 • Fumigarea stivelor;

* În funcție de necesități, tratamentul fitosanitar poate implica pulverizarea de produse erbicide, fungicide sau insecticide.

Soluții profesionale de Ignifugare:

 • Ignifugare lemn;
 • Ignifugare sarpante;
 • Ignifugare materiale combustibile;
 • Tratament lemn;

Contact GREEN ECO S.R.L.

 • Telefon: 0740 022 631
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Alexandru cel Bun 7, Brașov

  L - V 08:30 AM - 16:30 PM

  FACEBOOK: GREEN ECO - Dezinsectie Deratizare

 • Adresa WEB: https://dezinfectiederatizaredezinsectiebrasov.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GREEN ECO S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ANTIBUG - dezinsectie si deratizare - servicii de dezinfectie
24.09.2008
4842 vizualizari

ANTIBUG - dezinsectie si deratizare - servicii de dezinfectie

SC MERCRIM D&D SRL, avand o vasta experienta in domeniu, va ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Materialele folosite de societatea noastra pentru serviciul Dezinsectie sunt: CIMYNA ULTRA, EMPIRE, DETMOL--LAK D (LONG, CAP, FU...
BLA SHINE – Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi
19.01.2023
3363 vizualizari

BLA SHINE – Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi

Firma BLA SHINE prestează servicii specializate de curățenie, facility management, dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi și exterioare, spălătorie textile, dar și vânzarea echipamentelor de curățenie. Compania se adreseaz...
BS GROUP - Servicii și produse de curățenie
07.03.2016
7015 vizualizari

BS GROUP - Servicii și produse de curățenie

Societatea BS GROUP a fost fondată în anul 1999,  moment din care s-a specializat continuu în oferirea de servicii profesionale de curățenie pentru industrie, spații office și spații comerciale, în prezent prestând aceste servicii la nivel național!B...