GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

actualizat la
22.04.2024
vizualizări
487
1 voturi
status
actualizat

GALENADA execută de peste 27 de ani pardoseli industriale și rezidențiale la nivel național.

Echipa, formată din specialiști în betoane clasice și betoane rutiere, execută serviciile pentru spații comerciale de orice tip (locații pentru relaxare, conferințe si expoziții, instituții de sănătate, parcări exterioare/interioare, comerț hotelier, zone pentru sport indoor sau outdoor, etc.).

WhatsAppImage2021 10 14at13.36.35

Pentru pardoseli industriale, domeniile de utilizare includ: zone pentru depozitare sau parcări pentru utilaje grele, ansambluri pentru săli de așteptare sau zone pentru tranzit din industria de transport, hale de producție, etc.

Pentru că betonul este un material extrem de flexibil când vine vorba de amestecarea acestuia cu diferite ingrediente, tehnologiile cu care se realizează finisarea suprafețelor turnate sunt de asemenea, diverse. 

Pardoselile prin elicopterizare sunt formate dintr-un strat de beton propriu-zis, peste care se aplică un strat compus din ciment, cuartz, minerale, dar și pigmenţi de culoare pentru finisaje personalizate (depinde de caz).

În industria construcțiilor, elicopterizarea mecanizată nu are rival, deoarece suprafața (pardoseala) rezultată în urma acestui proces este una dură și, în același timp, estetică.

Pardoselile cu beton elicopterizat au o durată de viață îndelungată, rămân intacte în cazul frecării repetate, iar întreținerea acestora implică resurse minime de materiale.

Pardoselile industriale sunt rezistente la apă, acizi organici și anorganici, uleiuri, detergenți, benzină, motorină, etc.

AVANTAJE:

Aplicare uşoară şi rapidă;
Durată de viaţă îndelungată;
Diversitate de culori;
Rezistenţă foarte bună la stres mecanic;
Suprafeţe omogene şi perfect netede;

Până în momentul prezent, firma a adunat peste 1,000,000 de metri pătrați de pardoseli industriale și rezidențiale executate cu profesionalism.

Intră în legătură cu echipa GALENADA pentru a beneficia de lucrări complexe în domeniu, tarife low-cost și profesionalism!

Galerie fotografii GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

Servicii oferite de GALENADA:

 • Pardoseli industriale;
 • Pardoseli rezidențiale;

Contact GALENADA S.R.L.

 • Telefon: 0756 251 775
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu: Str. Micro 20, Galați

  SERVICII PRESTATE LA NIVEL NAȚIONAL

 • Adresa WEB: https://galenada.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GALENADA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri
20.10.2023
9530 vizualizari

HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri

HYTECH CONSTRUCTION comercializează o gamă vastă de distanțieri pentru armături, distanțieri din oțel, distanțieri din plastic, profile liniare de plastic, distanțieri fibrobeton, cofraje și accesorii cofraje. Produsele sunt comercializate la nivel n...
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență și consultanță tehnică
22.02.2019
9066 vizualizari

SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență și consultanță tehnică

SDC PROIECT se ocupă cu servicii de proiectare pentru segmentul rezidențial, comercial sau industrial, proiectare structuri de rezistență, consultanță tehnică, expertize tehnice, urmărind și verificând în detaliu derularea lucrărilor pe șantier prin ...
C.A.O. HIDRO CONSTRUCT - Hidroizolații civile și industriale
23.01.2024
2837 vizualizari

C.A.O. HIDRO CONSTRUCT - Hidroizolații civile și industriale

C.A.O. HIDRO CONSTRUCT prestează servicii de hidroizolații civile și industriale, alpinism utilitar, amenajări și reamenajări în construcții, izolații fonice și termice și servicii de tinichigerie industrială. Firma este activă în domeniu de peste 1...