Eliminarea mirosurilor din containere si alte spatii inchise

Eliminarea mirosurilor din containere si alte spatii inchise


    Mirosurile neplacute pot fi greu de eliminat din vechile cufare, camere de depozitare, chiar si containere de depozitare. Cateva produse de uz casnic pot reduce mirosul sau chiar il pot face sa dispara.
    Cuferele goale, camerele incinse si chiar portbagajul masinii pot dezvolta mirosuri puternice si neplacute. Cateva remedii simple pot elimina mirosul si inviora spatiul.

Eliminarea mirosurilor din containere si alte spatii inchise
 

Carbunele


    Se pune un recipient deschis cu carbune in cufarul vechi sau intr-un spatiu de stocare mic, apoi inchideti-l din nou. Carbunele poate absorbi mirosurile inchise in timp, de obicei, in cateva zile.

 Se pune un recipient deschis cu carbune in cufarul vechi

Otetul


    Utilizati un recipient deschis sau castron cu otet pentru a absorbi mirosurile neplacute. Asezati-l in camera sau in interiorul unui container mare de stocare, pentru cateva zile sau cateva ore, in functie de marimea spatiului.

 Utilizati un recipient deschis sau castron cu otet pentru a absorbi mirosurile neplacute.

Bicarbonat de sodiu


    Bicarbonatul de sodiu functioneaza cel mai eficient in spatii mici, la fel ca in interiorul unui frigider, cufere, bagaje sau recipiente mici. Se toarna putin intr-un recipient deschis sau presarati-l in interior pentru cateva zile.

     Bicarbonatul de sodiu functioneaza cel mai eficient in spatii mici, la fel ca in interiorul unui frigider, cufere, bagaje

    Aceste solutii simple pot rezolva cele mai multe probleme in ceea ce priveste mirosul neplacut, doar cu un pic de timp si rabdare. Fie ca este vorba de dulapul sau containerul tau, aceste produse ar trebui sa absoarba orice mirosuri neplacute introduse inauntru.