Masa din care se aude muzica

Masa din care se aude muzica


Daca colectia de muzica este atat de pretioasa incat merita un monument propriu, masa de cafea Horus ar putea fi elementul aditional in casa ta. Conceput de designerul francez Stephane Thivend, masa este ca un altar al iPhone-ului / iPod Touch si a tuturor lucrurilor minunate pe care le face.

Masa din care se aude muzica
 
Masa este in esenta o piramida mara, cu partea de sus separata de restul mesei cu ajutorul unei bucati mari de sticla. Baza mesei este realizata dintr-un material pe care designer-ul sau Thivend, il numeste fibra din beton de performanta foarte inalta. Lumina LED-urilor aprinde sticla cu alegerea ta din 24 de culori, oferindu-ti un spectacol de lumini, in timp ce asculti muzica ta preferata.

Mese inovative

Ca majoritatea suporturilor de perete pentru iPhone/iPod, acesta va permite sa ascultati muzica in timp ce aparatul se incarca, desi nu exista nici o informatie cu privire la calitatea boxelor. Poate calitatea sunetului nu conteaza, totusi, ai o piramida gigantica in mijlocul camerei de zi. Pentru entuziastii Egiptului, aceasta este cu siguranta un mobilier pe care trebuie sa-l ai.
 
 Masa piramidala