Idei de design traznite

Idei de design traznite


Idei de design traznite

    Imaginati-va ca veniti acasa la o casa cu linii rosii si modele sub forma de improscaturi modele imprastiate pe intreag covoarul, pe scaune sau mese - sau sa gasesti persoana iubita intr-o balta de sange. Unele dintre aceste desene rosii radicale sunt destinate sa sperie vizitatorii, in timp ce altele sunt foarte estetice.
 

Masa plina de sange


Masa plina de sange
    Masa de sange este mai mult decat un simplu experiment macabru - aceasta este o gravitate-ce sfideaza arta. Schimbat pe o alta culoare, design-ul de baza va fi la fel de provocator. Tema abordata, si anume cea sangeroasa, adauga deja un strat de intrigi la o idee de design minunata pentru o masa.
 

Lampa de sange

 

  Lampa de sange

    O agatatoare de perete sau o lampa de masa pline de sange ar putea fi compania perfecta conceptului de masa expus putin mai sus - ambele par sa sfideze conventiile fizicii si sunt realizate cu scopul de a speria vizitatorii. De fapt, ati putea sa va imaginati cu usurinta lampa de masa plina de sange ce se potriveste nemaipomenit asezata pe masa sangeroasa expusa mai sus.
 

Perne insangerate


Perne insangerate

    O perna plina de sange ar putea fi baza unor farse intre prieteni. Personalizate in diverse forme si configuratii, acestea sunt destul de convingatoare - cel putin de la distanta. Privite de la apropiere se vede clar ca sunt realizate din plus, confortabile si asimetrice pe care merita sa tragi un pui de somn.