Combustibili pentru masina din pepene verde

Combustibili pentru masina din pepene verde


    Pepenii verzi nu sunt doar un tratament preferat de vara - in concordanta cu noile cercetari realizate de catre Departamentul Agriculturii din SUA, acestia ar putea in curand, un bun combustibil pentru autovehiculele noastre. Cercetarea arata ca sucul de pepene verde are o concentratie relativ ridicata de zaharuri direct fermentabile, care pot fi o sursa valoroasa de biocombustibil datorita usurintei cu care acestea pot fi fermentate in etanol. Dar nu va faceti griji ca toate culturile de porumb vor fi indepartate pentru a face loc pepenului verde - cercetatorii spun ca exista suficienti pepeni verzi irositi pentru a fi utilizati ca materie prima ca si biocombustibili.

   Combustibili pentru masina din pepene verde
 
     Evolutia recenta a fost revelata de Laboratorul de Cercetare Agricola South Central USDA din Lane, OK, care a fost in cautare de pepeni verzi pentru a determina daca sucul lor poate fi o materie prima viabila ca si biocombustibili. Nu numai ca laboratorul a determinat faptul ca intr-adevar sucul de pepene verde poate fi folosit ca si biocombustibil, dar, de asemenea, s-a stabilit ca o materie prima suficienta ar putea fi creata din restul pepenilor verzi maturi.

pepenele verde este un bun combustibil pentru autovehiculele noastre.

    Aproximativ 20% din fiecare recolta anuala de pepene verde este lasata pe camp din cauza defectelor de suprafata sau pentru ca sunt diformi; in prezent, acestia sunt dati cultivatorilor ca o sursa de venit. Deci, agricultorii ar putea incepe sa-si vanda pepenii verzi, patati, pentru biocombustibili si sa creeze un nou flux de venituri, mai degraba, decat sa-i cultive din nou.

Pepenele verde are un mare potential de a produce biocombustibil.

    Pepenii verzi sunt, de asemenea, contin nutraceutical - licopen si L-citrulina, ce sunt substante nutritive importante pentru oameni. In cazul in care productia de aceste nutrimente din pepenii verzi creste, aceasta ar rezulta intr-un flux de suc de pepene verde, la o rata de peste 500 de L / t de pepeni verzi. Deoarece sucul de pepene verde contine 7 pana la 10% (m / v) zaharuri direct fermentabile, si 15 - 35 umol / ml de aminoacizi liberi, acesta are un mare potential de a produce biocombustibil.