Constructii din lemn si beton

Constructii din lemn si beton

 
Constructii din lemn si beton
 
Nu, nu exista planuri de demolare a acestui loc acum sau in viitorul apropiat - ci ani, decenii sau secole de acum incolo, daca acest refugiu devine abandonat se va dezintegra intr-un mod dinamic din punct de vedere vizual, lemnul se scorojeste de pe platforma de beton turnat si cosul de fum amplasat central.
 
 Plan arhitectural constructii
 
Desi nu este prima grija a unui arhitect (sa nu mai vorbim de un client), avand in vedere modul in care o cladire se uzeaza si imbatraneste, in timp ce este folosita si in cazul in care va fi in cele din urma abandonata prezinta chibzuire si imaginatie mai sus si dincolo de apelul de baza a sarcinii designer-ului. Din fericire, arhitectii Olson-Kundig au un talent in a gandi dincolo de limitele inguste logistice dintr-un anumit proiect de constructii.

Interior constructii din lemn

In primul rand, peretii de baza si anumite ziduri structurale centrale - in special cele de ambalare a semineului la mijloc - s-au turnat pe sit si arata ca gaurile armaturii din otel marcheaza mijloacele de constructie ale acestora.
 
Apoi, o serie de panouri din lemn si sticla sunt aplicate in straturi pentru a finaliza peretii exteriori si un acoperis sprijinit pe sipci din lemn a fost introdus in partea de sus. Conceptul pentru aceasta parte a constructiei a fost, de fapt, un cort - cu alte cuvinte: o structura simpla si temporara ridicata pe un teren.
 
Interior constructii din metal cu semineu

Pe cat este de interesant sa se vada modul in care aceasta constructie mica amplasata in padure a inceput, este la fel de interesant sa ne imaginam cum s-ar distruge totul intr-o buna zi. Acesta este un aspect ce priveste durabilitatea si nu multi designeri ecologici se gandesc la asta. Intre timp, materialele sale sunt, de asemenea, bine alese pentru a da rezistenta in timp cladirii.
 
 Cabana in padure