Un pat cu adevarat diferit

Un pat cu adevarat diferit


    Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Un pat cu adevarat diferit
 

Patul plafon


    Proiectantul acestui model de pat va ofera un nivel al confortului perfect fara a ocupa mult spatiu. Suspendat de tavan, aceasta piesa de mobilier poate fi aplasata intr-un spatiu de 4 m² in apartament. In timpul zilei, patul este depozitat pe plafon, suprafata de dedesubt  devine plafon cu posibilitatea de a integra lumini. Noaptea, patul poate cobora la fel ca si un lift si se opreste la inaltimea anterior solicitata, evitandu-se astfel accidente in casa.
 
 Patul suspendat de plafon
 

Patul suspendat


    Creat de designerul italian Andrea Lucatello, pat nu este suspendat, dar de fapt, aceasta pare ca pluteste deasupra podelei. Patul suspendat vine in doua dimensiuni si in multe culori. Acest pat spectaculos se vinde pentru aproape 5.500 dolari, excluzand saltele.

Patul suspendat

Patul sub forma de sicriu


    Acest pat este conceput pentru cei care vor sa stie sentimentul de a dormi intr-un sicriu. Potrivit site-ul lor, acest "mult asteptat" produs poate fi al tau pentru doar putin peste 4.000 dolari. Este construit din pin solid, partea de sus si cea de jos se pot lua si este prevazut cu ornamentate cum este aceasta cruce de metal si manere gotice. Finisat cu abanos si lac, iar interiorul este din catifea.
 
 Patul sub forma de sicriu