Pardoseli poliuretanice

Pardoseli poliuretanice


Pardoselile din lemn masiv reprezinta o optiune frumoasa si de lunga durata, pentru acasa. In mod corespunzator, mentinerea parchetului poate fi un proces foarte simplu si adauga ani vietii pardoselii, pastrand in acelasi timp frumusetea ei.

Pardoseli poliuretanice
 

Configurare


Scoate cat mai multe piese de mobilier si covoare din zona in care ai de gand sa cureti. Acest lucru va face mai usor procesul pentru a completa totul deodata si va asigura faptul ca vei acorda o atentie egala si protectiva pentru intreaga podea.
      

Matura si curata


Matura intreaga podea pentru a elimina orice urma de praf si murdarie. Folosind un mop cum te vei asigura ca vei indeparta tot praful. Orice praf si murdarie ramasa poate actiona ca un abraziv, ce zgarie pardoseala atunci cand te duci sa o cureti.
      

Curatenie


Se amesteca lichide de vase, cu proprietati de indepartare a grasimii, cu apa calda intr-o galeata. Ai nevoie de aproximativ o lingura de sapun per galon de apa; nu ai nevoie de formarea a multa spuma. Folosind un mop moale, incepe dintr-un colt al camerei si apoi de-a lungul intregii camere cu miscari lungi. Mopul ar trebui sa fie umed, nu ud. Nu vrei exces de apa pe podea. Dupa ce ai terminat intreaga camera, clateste pardoseala cu apa curata, fara sapun in ea. Acest lucru va elimina orice exces de sapun ramas pe podea.

Cand cureti podeaua cureti de fapt, finisajul, nu lemnul. In cazul in care finisajul este intr-o forma buna, nu trebuie sa iti faci griji daca folosesti un mop umed. In cazul in care finisajul se afla intr-o forma proasta, apa poate patrunde in lemn si va face mai mult rau decat bine. In cazul in care finisajul este intr-o forma proasta, limiteaza-te doar la a matura regulat pardoseala cu un mop special.
      

Lustruirea


Lustruieste intreaga pardosea cu un prosop curat. Asigura-te ca indepartezi excesul de apa. Tu nu ar trebui sa sigilezi sau sa folosesti orice alte produse pe podea.