Corpuri de iluminat: idei de iluminare in camera de baie

Corpuri de iluminat: idei de iluminare in camera de baie


Corpuri de iluminat: idei de iluminare in camera de baieCa orice alta camera, baia are nevoie de multa atentie, deoarece aceasta este camera in care se cauta confort si relaxare. Si, bineinteles, atunci cand incepi imbunatatirea baii tale nu poti ignora aceste corpuri de iluminat magnifice. Iata cateva idei pentru infrumusetarea baii cu lumini de baie superbe.
 
Corpuri de iluminat decorative pentru baie

Selectarea obiectelor decorative pentru a sporii aspectul baii tale nu este usoara. Exista nenumarate accesorii si elemente pe care le poti aduce pentru a anima baia. Cu toate acestea, aceste corpuri de iluminat fermecatoare pentru baie pot fi accesorii reale, ce ofera un sentiment extraordinar. Cand vine vorba de lumini decorative in camera de baie decorative, candelabrele mici si corpurile de ilumant tip lumina pandantiv, pot fi alegerea potrivita. Altele decat aceste corpuri de iluminat, mai sunt veiozele suspendate de perete, ce dau o nota de rafinament si modernitate baii.
 
Corpuri de iluminat incastrate
Corpuri de iluminat incastrate
Acest tip de corpuri de iluminat au un scop. Sunt un fel de iluminare a unei zone si pot fi o optiune de iluminat concentrata pentru baie. Cand vrei sa iesi din raza de lumina ce cade pe tine, te poti muta mai incolo. Este cu siguranta o lumina reglabila, ce poate fi mutata in locuri ce necesita lumina.

Corpuri de iluminat pentru lucru

Aceasta este o optiune mult mai importanta, deoarece este nevoie de un iluminat fara umbre atunci cand suntem angajati in diverse sarcini cum ar fi de barbieritul. Aceasta lumina, cu siguranta, se concentreaza pe tine, decat pe alte lucruri din baie. Acest tip de corpuri de iluminat pentru baie este o necesitate. Aici, poti utiliza oglinzi iluminate din spate sau oglinzi iluminate, iar luminile atasate acestei oglinzi vor ofera suficienta lumina.
 
Corpuri de iluminat pentru lucru
Corpuri de iluminat pentru accent

Corpurile de iluminat de accent pentru baie reprezinta alte optiuni populare, care dau o forma de lumina discreta. Aceste lumini au un farmec aparte si ilumineaza baia cu corpuri de iluminat subtile. Acestea se concentreaza pe obiectele-cheie, desene si alte piese decorative, reusind intotdeauna sa dea baii un aspect incantator.

Corpuri de iluminat ambientale

Lumina ambientala in baie asigura functionalitatea reala pe care un dispozitiv de iluminat pentru baie ar trebui sa o aiba. Aceste corpuri de iluminat ofera o iluminare corespunzatoare, precum si o lumina difuza atunci cand ai nevoie. Cu aceste corpuri de iluminat poti regla intensitatea luminii in functie de necesitati. 

Lumina naturala in baie


Poti obtine aceasta optiune de iluminat simpla cu ajutorul unui luminator instalat in baie. Este dificil de a obtine lumina naturala in baie, deoarece acestea nu au ferestre mari. In acest caz, lumina naturala care provine de la ferestre poate fi o sursa de lumina naturala in baie. Cu toate acestea, nu poate fi o optiune de iluminat buna pentru baie.