UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă

UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă

actualizat la
13.09.2022
vizualizări
3190
1 voturi
status
actualizat

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, punând la dispoziția clienților sisteme energoeficiente și soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă.

Compania furnizează produse precum: 

 • sisteme de încălzire solară, panouri fotovoltaice, sisteme fotovoltaice, sisteme fotovoltaice trecker MLD, sistem de stocare inteligentă a energiei, folii termoizolante, economizoare de energie, panouri de încălzire cu infraroșu, centrale de cogenerare, iluminare cu LED-uri, troleibuze electrice, stații de încărcare pentru mașini electrice și nu numai. 

unicmar energie

Mediul înconjurător este din ce în ce mai afectat de consumul mare de energie. Emisiile de dioxid de carbon pot fi evitate prin identificarea și utilizarea energiilor alternative și regenerabile.

Totodată, energia regenerabilă contribuie la reducerea gazelor cu efect de seră în atmosferă şi reprezintă o alternativă viabilă la soluţiile de producere a energiei din resurse clasice.

UNICMAR NEW ENERGY oferă alternative care aduc un număr larg de beneficii. Compania, împreună cu partenerii săi, pune la dispoziția clienților soluții pentru proiecte de viitor, indiferent dacă sursa de producție a energiei este solară, eoliană sau biomasă. 

Producerea energiei din resurse regenerabile nu reprezintă doar o alternativă de independență energetică, ci și o cale de a reduce costurile cu energia electrică!

Cu peste 750 de recenzii și peste 1000 de proiecte finalizate, firma reprezintă un partener de încredere în aprovizionarea cu energie durabilă și în protejarea mediului, prezentând un raport calitate-preț optim.

Echipa UNICMAR NEW ENERGY este îndreptată înspre nevoile clienților, oferind consultanță de specialitate, economică și financiară, avize, servicii de proiectare și instalarea acestor sisteme favorabile mediului înconjurător.

Galerie fotografii UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă

Produse oferite de UNICMAR NEW ENERGY:

 • SISTEME DE ÎNCĂLZIRE SOLARĂ ȘI APĂ CALDĂ MENAJERĂ, stocatoare pentru apă caldă cu economie de până la 60% față de alte tipuri de stocatoare, între 100 l și 100 000 l (stocatoare Sailer brevetate) panouri solare sub presiune cu lichid pâna la -50*C plate cu sticlă durizată cu dejivrare pe timp de iarnă. La stocătoare se pot cupla diferite surse de încălzire termoșeminee, centrală pe peleți, biomasă, gaz, pompe de căldură și ieșiri pentru apă caldă igienică pâna la 800l/min încălzire piscine, încălzire în pardoseală și calorifere.
 • STAȚII DE PREPARARE IGIENICĂ (împotriva bacteriilor, legionella) a apei calde între 20l/min și 800l/min pentru spitale, clinici, centre spa, stadioane, hoteluri, pensiuni, mall-uri și altele.
 • STAȚII DE DISTRIBUȚIE PENTRU TERMOFICARE între 10 kw și 10 Mw.
 • PANOURI ȘI SISTEME FOTOVOLTAICE, sisteme fotovoltaice monofazice și trifazice off și on grid, la cheie, necesare pentru parcari, terase, sere agricole, sisteme independente pentru pensiuni, cabane, utilizări militare, industrie, instituții publice. Compania execută la comandă și panouri fotovoltaice în diferite figuri geometrice.
 • PANOURI ȘI LĂMPI ÎNCĂLZIRE INFRAROȘU PROFESIONALE, pentru uz casnic sau industrial, pentru terase, sere, școli, biserici, instituții publice, menite să reducă factura la încălzire cu până la 60%, împreună cu sisteme fotovoltaice, care dau independență energetica. Nu antrenează praful din încăperi și elimină mucegaiul și igrasia.
 • SISTEME FOTOVOLTAICE TRECKER MLD BREVETATE (orientare după lumina maximă detectată): sub aceste sisteme se poate face agricultură și produc cu 45% mai multă energie față de un sistem fix.
 • SISTEME DE STOCARE INTELIGENTĂ A ENERGIEI ÎN CONTAINERE, invertori trifazici între 5kw și 20 kw cu eficiență 98%, sisteme de protecție și decuplarea generatorului în cazul izbucnirii focului la sistemele fotovoltaice.
 • ILUMINAT PROFESIONAL CU LED DE ÎNALTĂ EFICIENȚĂ, cu dotări opționale de dimming senzori de mișcare, telegestiune DALI pentru iluminat stradal, perimetral, industrial și sisteme mobile de iluminare pentru situații de urgență, Poliție, ISU, Militare, calamități. La cerere, compania execută și personalizează orice tip de iluminat în funcție de cerințele clientului.
 • VOPSELE ENERGOEFICIENTE ȘI DURABILE, menită să reducă factura la încălzire cu 40%, ideale pentru izolarea clădirilor istorice, a clădirilor cu ornamente.
 • FOLIE IZOLANTĂ ȘI DE REFLEXIE A RADIAȚIEI SOLARE, cu bule de aer pentru mansarde, pereți interiori, exteriori, 18-150mm.
 • STAȚII DE ÎNCĂRCARE MAȘINI ELECTRICE între 3,7kw și 120kw, cu încărcare normală și rapidă, cu afișaj pentru reclame vizionare, spoturi publicitare, carcase robuste din oțel inoxidabil, ecrane antivandal ideale pentru spațiile publice.
 • TROLEIBUZE ELECTRICE
 • CENTRALE DE COGENERARE ȘI TRIGENERARE (agent termic, energie electrică și aer condiționat) cu funcționare pe gaz natural, gaz lichid, biogaz, combustibili lichizi cu puteri între 50 kw și 30 Mw în sisteme tip container, foarte silențioase.
 • Toate echipamentele sunt produse în Germania la standarde înalte de calitate.

Servicii oferite de UNICMAR NEW ENERGY pentru produsele HECKERT SOLAR:

 • Servicii profesionale la fața locului
 • Asistență pentru certificare
 • 11 ani Garanție Standard pentru produs
 • 15 - 20 ani Garanție Extinsă

Contact UNICMAR NEW ENERGY SRL

 • Telefon: 0744 812 837
  Fax: 0371 604 512
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Lungă, Nr. 21, Ocna Mureș, jud. Alba

  Orar: Luni - Vineri - 09:00 - 19:00 

  Produse la nivel național

  UNICMAR NEW ENERGY își desfășoară activitatea și în județul SIBIU!

 • Adresa WEB: https://www.unicmar.ro
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti UNICMAR NEW ENERGY SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ELTIM - Producător de centrale termice pe lemne, sobe, boilere și hidrofoare
14.10.2022
4873 vizualizari

ELTIM - Producător de centrale termice pe lemne, sobe, boilere și hidrofoare

Compania AMBASADOR PLUS produce și comercializează sub marca ELTIM, o gamă extinsă și variată de sisteme de încălzire. Fiind una dintre longevivele fabrici care au rezistat după Revoluție, AMBASADOR PLUS - ELTIM servește drept garanţie a calităţii, f...
HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică
28.09.2020
8518 vizualizari

HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică

HausEnergy vine în ajutorul clienților cu o gamă vastă de soluții de eficientizare energetică pentru construcții civile, de la case, case de lemn până la case pe structură metalică. Echipa oferă servicii de consultanță, protecție pe durata șantierulu...
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
6779 vizualizari

KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting

Înființată in 2007, KROBATH ROMANIA SRL vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBATH ROMANIA - automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo! ...