Sufrageria si bucataria casei tale

Sufrageria si bucataria casei tale


    Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Sufrageria si bucataria casei tale
 

Mesele sin Familia Jetson


    Designer-ul turc Fatih Can Saröz crede ca "cinele reprezinta unele dintre cele mai speciale momente pentru toate familiile," si cine s-ar putea impotrivi acestei idei? Saröz a creat aceasta masa pentru sase persoane, ce poarta numele de Kure, ca o expresie a filosofiei sale. Nu salveaza din spatiul incaperii, insa este luminat de sus cu lumina incandescenta si cu lumina albastruie de jos.

Saröz a creat aceasta masa pentru sase persoane

Insula in forma de Z


    Insula Z a fost proiectata de Zaha Hadid pentru Scholtes, Ernestomeda si DuPont, acesta din urma oferind semnatura lor faux-ceramica Corian. Insula este dotata cu cu cateva caracteristici futuristice care potrivesc tehnologia existenta deja in zilele noastre, inclusiv un sistem multimedia de divertisment cu un Apple Mac Mini si un TV cu ecran plat.

Sistem multimedia de divertisment cu un Apple Mac Mini si un TV cu ecran plat

Mesele futuristice


    Aslihan Yilmaz este un alt designer turc care a realizat bucatarii ingenioase. Acest concept de bucatarie reprezinta o bucatarie complet functionala, avand inclusiv o masina de spalat vase cu ultrasunete, iar atunci cand nu este folosita se impacheteaza, astfel se economiseste si spatiu.
 
 Bucataria futuristica