Ce trebuie sa stii despre sistemele de securitate wireless

Ce trebuie sa stii despre sistemele de securitate wireless


    Daca sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere, acum este momentul, pentru ca acum suntem la rascruce a  migrarii inspre inovatie, produse mai eficiente si din punct de vedere al costurilor pentru cerintele de securitate ale casei si mediului de afaceri. Intr-o lume in care creste rata criminalitatii, echipamentele de supraveghere wireless se transforma intr-un simbol al securitatii.

   Sisteme de supraveghere video wireless
 
Multor oameni le era frica de produsele electronice in trecut. De indata ce au inceput sa se gandeasca la un sistem de supraveghere video pentru afaceirle lor si-au dat seama ca sistemul de camera video este doar o componenta din ceea ce inseamna sistem de securitate.

Cele 5 componente de baza ale echipamentelor de supraveghere video wireless, sunt:
1. Camere
2. Transmitatoarele
3. Receptoare
4. Aparate de inregistrare (DVR / VCR) DVR = Digital Video Recorder; VCR = VideoCassette Recorder.
5. Afisaje video (monitoare sau televizoare)
Toate 5 din aceste componente sunt montate intr-o anumita combinatie pentru a crea un sistem de supraveghere video complet.

    Cum functioneaza un sistem de supraveghere wireless? Camerele wireless transmit un semnal de la un receptor care este conectat la DVR sau VCR. Acestea au, de obicei, construit in interior un emitator care trimite semnalul video de la un receptor. Receptorul se conecteaza la aparatele voastre de inregistrare si / sau la dispozitivele de vizualizare. Semnalul este fie inregistrat sau pur si simplu, salvat sau vizualizat.

Ce trebuie sa stii despre sistemele de securitate wireless

Tipuri diferite de camere wireless


  • Camere-cupola ce sunt construite in cupola locuintei. Cupolele sunt echipate, fie zi sau noapte, cu lentile de mare putere cu infrarosu pentru utilizarea in interior, exterior si in conditii de lumina scazuta. Caracteristica zi / noapte realizeaza culorile camerei in lumina zilei si apoi o comuta automat in alb si negru, in conditii de iluminare redusa.
  • Camerele profesionale pot fi montate pe pereti, tavane, cladiri, in interior si in exterior. Camerele profesionale de securitate pot fi impermeabile, cu vizibilitate zi / noapte, in conditii de lumina redusa si pot fi ca un sarpe ce poate avea acces la aproape orice spatiu. Acestea sunt, de obicei, camerele de securitate de inalta rezolutie care rezulta intr-o imagine foarte clara, detaliata. Acestea vin in culori sau alb-negru.
  • Camerele ascunse sunt atat de mici, incat sunt practic invizibile, la o privire cu ochiul liber. Acestea sunt deghizate ca si articole de uz casnic comune, cum ar fi papusi, ceasuri, ursuleti Teddy, detectoare de fum si in radiouri.
    Prin selectarea punerii in aplicare a aceastei solutii destul de simple pentru desfasurarea activitatii de afaceri, precum si pentru siguranta locuintei, va veti simti protejati si castigati confort.
    Mall-urile, scolile, spitalele, parcarile, garajele, cladirile de birou, aeroporturile, cazinourile, serviciile de guvern, depozitele si toate institutiile financiare acum pot folosi frecvent sistemele de supraveghere video in scopul de a proteja marfa lor costisitoare si de a limita pierderile.
Prin acest sistem veti sti cu siguranta ca familia va este protejata.
    In concluzie, sistemul de supraveghere pentru o afacere sau pentru acasa, ar fi recomandabil sa selectati un sistem complet. Fiind un sistem simplu nu se deduce din importanta sa sau din functia sa de supraveghere. Cheltuielile suportate cu achizitionarea de echipamente de supraveghere video wireless, merita efortul si costul, pentru ca acest echipament nu numai ca reduce costurile de securitate, dar ajuta, de asemenea, in ceea ce priveste diminuarea criminalitatii si vandalismul.