Kol Trading SRL - lucrări de demolare și de derocare cu materii explozibile

Kol Trading SRL - lucrări de demolare și de derocare cu materii explozibile

Actualizat la
03.07.2017
1048
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0745 078 666
 • Persoana de contact:
  Cristei Nicolae
Nume firma: Kol Trading SRL
Domeniu de activitate: Lucrări cu materii explozive și pirotehnice
Kol Trading SRL este o societate autorizată în comercializare și manipularea operațiunilor cu materii explozibile. Serviciile Kol Trading includ atât planificarea, cât și execuția lucrărilor de demolare și de derocare prin implozie. Produsele explozive și pirotehnice sunt importate direct de la producător, prin urmare clienții vor beneficia de prețuri corecte pentru toate produsele distribuite.

Materialele explozibile comercializate pot fi achiziționate fie engros, fie endetail. De peste 15 ani, echipa Kol Trading s-a dezvoltat și adaptat noilor cerințe de pe piață, reușind să ofere constant servicii de demolare, derocare, dar și spectacole pirotehnice sigure. În toate orașele mari ale țării, pirotehnicieni autorizați sunt pregătiți în a vă oferi asistență în alegerea celor mai calitative soluții pentru explozibili și artificii.


Alege Kol Trading pentru demolări și derocări sigure și rapide prin explozii controlate!

exploziiDemolările controlate sunt executate cu ajutorul tehnicilor de utlimă generație și asigură rezultate excelente cu eforturi și costuri minime. Compania dispune de angajați cu experiență, atinge înalte standarde calitative, respectă mereu termenele de execuție și oferă consultanță specializată pentru fiecare proiect. De asemenea, echipa de specialiști se ocupă și de o parte importantă a tuturor lucrărilor cu explozibili, și anume obținerea tuturor avizelor sau aprobărilor necesare pentru a își desfășura activitatea în cele mai optime și sigure condiții.


Dezvoltarea permanentă prin tehnica de ultimă generație, alături de experiența de lucru a angajaților, asigură o viteza mare de execuție a lucrărilor și garantia unor lucrări bine executate. Clădirile rezidențiale, construcțiile industriale și alte tipuri de structuri sunt distruse prin implozie, cu ajutorul explozibilor. Experții Kol Trading se asigură mereu ca toate clădirile demolate să se prăbușească conform planului inițial, evitând avarierea construcțiilor învecinate, un lucru esențial pentru demolările din zonele urbane.

Produse oferite de Kol Trading SRL:

Materiale pirotehnice acreditate
Materiale explozive acreditate

Servicii oferite de Kol Trading SRL:

Consultanță și asistență tehnică
Obținere avize și aprobări
Demolări prin implozie
Derocări prin implozie

Date de contact Kol Trading SRL:

 • Telefon: 0745 078 666
  Fax: 0368 446 547
 • Persoana de contact: Cristei Nicolae
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.artificii-brasov.ro
 • Adrese:
  • Str. Soarelui, nr. 2, Brașov

  SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL!