MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

actualizat la
26.01.2024
vizualizări
1152
1 voturi
status
actualizat

MARGA N AUTENTIC este o firmă specializată în amenajări și renovări interioare pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Înainte de începerea proiectului, echipa se deplasează la fața locului pentru a lua în calcul dimensiunea spațiului care urmează a fi amenajat/recondiționat și aspectele pe care clientul le dorește a fi luate în considerare (materiale specifice, culori, texturi, design, etc.).

poza progil bv marga n

Echipa de profesioniști execută:

 •  tencuieli decorative, zugrăveli rigips tavane, zugrăveli lavabile, izolații fonice și termice, amenajări mansarde, montaj gresie și faianță, etc.

Pentru serviciul de tencuieli decorative, echipa folosește sisteme profesionale, precum tencuiala mecanizată, o tehnică care include costuri reduse și un timp de execuție mai scurt.

O execuție exemplară a zugrăvelilor de interior include găsirea produsului potrivit nevoilor unei încăperi. Pe lângă etapele care conțin protejarea pereților și a suprafețelor, aplicarea amorsei, aplicarea vopselei lavabile în două straturi și curățenia finală, echipa oferă și informații cu privire la orientarea spre produsul ideal.

Firma se ocupă și de montarea parchetului/ pardoselei, cu ajutorul utilajelor profesionale. Serviciul include și montarea parchetului peste sistemul de încălzire în pardoseală. În acest caz, echipa intervine cu materiale speciale pentru a face mai facilă trecerea căldurii prin parchet.

Încă de la începutul activității în domeniul amenajărilor interioare, calitatea serviciilor și prestarea acestora în timp util, a fost o necesitate pentru MARGA N AUTENTIC.

Pentru ca fiecare proiect să ajungă într-o stare finală perfectă, serviciile sunt prestate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație.

De la mașini de gletuit și tencuit, pistoale pneumatice pentru tencuială, aparate și pompe de vopsit și până la dispozitive pentru tăiat plăci, sisteme de nivelare a plăcilor și alte echipamente necesare unei execuții exemplare, toate acestea sunt folosite cu iscusință de echipa MARGA N AUTENTIC.

MARGA N AUTENTIC se recomandă prin portofoliul amplu de lucrări realizate în timp util și în conformitate cu dorințele clienților.

Galerie fotografii MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

Servicii oferite de MARGA N AUTENTIC:

 • Tencuieli decorative;
 • Zugrăveli rigips tavane;
 • Zugrăveli lavabile;
 • Izolații fonice și termice;
 • Amenajări mansarde;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montare parchet/ pardoseală;
 • Consultanță în amenajări interioare;

Contact MARGA N AUTENTIC S.R.L.

 • Telefon: 0737 622 791
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese: Nespecificat
 • Adresa WEB:
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MARGA N AUTENTIC S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MORANI DEPO CONFORT - Distribuitor materiale de construcții
30.03.2015
18201 vizualizari

MORANI DEPO CONFORT - Distribuitor materiale de construcții

MORANI DEPO CONFORT este un important furnizor de materiale de construcții din județul Brașov. Compania distribuie o gamă completă de materiale folosite în realizarea de construcții civile și industriale, finisaje interioare și exterioare, sisteme de...
PIRAMIS CONSTRUCT - Construcții industriale, mentenanță în construcții, închirieri utilaje
04.08.2023
25833 vizualizari

PIRAMIS CONSTRUCT - Construcții industriale, mentenanță în construcții, închirieri utilaje

PIRAMIS CONSTRUCT oferă o serie amplă de servicii în domeniul construcțiilor industriale, precum și mentenanță în construcții, instalații și platforme pentru domeniul industrial. Compania dispune de dotări logistice și tehnice cu ajutorul cărora fin...
MEGABERT - constructii case - constructii din lemn - montaj gresie si faianta - instalatii
02.02.2012
7504 vizualizari

MEGABERT - constructii case - constructii din lemn - montaj gresie si faianta - instalatii

Firma Megabert pune la dispozitia dumneavostra servicii de constructii, amenajari interioare si exterioare, precum si servicii de proiectare si executie instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice si altele. Avand o experienta de pe...