MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

actualizat la
26.01.2024
vizualizări
1171
1 voturi
status
actualizat

MARGA N AUTENTIC este o firmă specializată în amenajări și renovări interioare pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Înainte de începerea proiectului, echipa se deplasează la fața locului pentru a lua în calcul dimensiunea spațiului care urmează a fi amenajat/recondiționat și aspectele pe care clientul le dorește a fi luate în considerare (materiale specifice, culori, texturi, design, etc.).

poza progil bv marga n

Echipa de profesioniști execută:

 •  tencuieli decorative, zugrăveli rigips tavane, zugrăveli lavabile, izolații fonice și termice, amenajări mansarde, montaj gresie și faianță, etc.

Pentru serviciul de tencuieli decorative, echipa folosește sisteme profesionale, precum tencuiala mecanizată, o tehnică care include costuri reduse și un timp de execuție mai scurt.

O execuție exemplară a zugrăvelilor de interior include găsirea produsului potrivit nevoilor unei încăperi. Pe lângă etapele care conțin protejarea pereților și a suprafețelor, aplicarea amorsei, aplicarea vopselei lavabile în două straturi și curățenia finală, echipa oferă și informații cu privire la orientarea spre produsul ideal.

Firma se ocupă și de montarea parchetului/ pardoselei, cu ajutorul utilajelor profesionale. Serviciul include și montarea parchetului peste sistemul de încălzire în pardoseală. În acest caz, echipa intervine cu materiale speciale pentru a face mai facilă trecerea căldurii prin parchet.

Încă de la începutul activității în domeniul amenajărilor interioare, calitatea serviciilor și prestarea acestora în timp util, a fost o necesitate pentru MARGA N AUTENTIC.

Pentru ca fiecare proiect să ajungă într-o stare finală perfectă, serviciile sunt prestate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație.

De la mașini de gletuit și tencuit, pistoale pneumatice pentru tencuială, aparate și pompe de vopsit și până la dispozitive pentru tăiat plăci, sisteme de nivelare a plăcilor și alte echipamente necesare unei execuții exemplare, toate acestea sunt folosite cu iscusință de echipa MARGA N AUTENTIC.

MARGA N AUTENTIC se recomandă prin portofoliul amplu de lucrări realizate în timp util și în conformitate cu dorințele clienților.

Galerie fotografii MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

Servicii oferite de MARGA N AUTENTIC:

 • Tencuieli decorative;
 • Zugrăveli rigips tavane;
 • Zugrăveli lavabile;
 • Izolații fonice și termice;
 • Amenajări mansarde;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montare parchet/ pardoseală;
 • Consultanță în amenajări interioare;

Contact MARGA N AUTENTIC S.R.L.

 • Telefon: 0737 622 791
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese: Nespecificat
 • Adresa WEB:
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MARGA N AUTENTIC S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

OBERHAUSER INVEST - Sisteme cofraje, materiale de construcții, finisaje și amenajări, construcții rezidențiale noi
06.10.2023
2961 vizualizari

OBERHAUSER INVEST - Sisteme cofraje, materiale de construcții, finisaje și amenajări, construcții rezidențiale noi

OBERHAUSER activează pe trei segmente importante în sectorul de construcții: Sisteme Cofraje, Finisaje și Amenajări și Construcții Imobiliare Noi. Societatea a acumulat experiența necesară în toate cele trei arii de activitate, iar de-a lungul timpu...
PUBLIC EXPERT - Amenajări interioare decorative - Finisări și zugrăveli - Gresie și faianță
27.07.2016
13539 vizualizari

PUBLIC EXPERT - Amenajări interioare decorative - Finisări și zugrăveli - Gresie și faianță

Firma PUBLIC EXPERT oferă servicii de amenajări interioare decorative, finisări și zugrăveli, precum și placări cu gresie și faianță. Serviciile oferite se adresează oricărui tip de locații: locuințe (case, vile, apartamente), birouri, sedii, spații ...
MEGABERT - constructii case - constructii din lemn - montaj gresie si faianta - instalatii
02.02.2012
7505 vizualizari

MEGABERT - constructii case - constructii din lemn - montaj gresie si faianta - instalatii

Firma Megabert pune la dispozitia dumneavostra servicii de constructii, amenajari interioare si exterioare, precum si servicii de proiectare si executie instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice si altele. Avand o experienta de pe...