MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

actualizat la
26.01.2024
vizualizări
782
1 voturi
status
actualizat

MARGA N AUTENTIC este o firmă specializată în amenajări și renovări interioare pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Înainte de începerea proiectului, echipa se deplasează la fața locului pentru a lua în calcul dimensiunea spațiului care urmează a fi amenajat/recondiționat și aspectele pe care clientul le dorește a fi luate în considerare (materiale specifice, culori, texturi, design, etc.).

poza progil bv marga n

Echipa de profesioniști execută:

 •  tencuieli decorative, zugrăveli rigips tavane, zugrăveli lavabile, izolații fonice și termice, amenajări mansarde, montaj gresie și faianță, etc.

Pentru serviciul de tencuieli decorative, echipa folosește sisteme profesionale, precum tencuiala mecanizată, o tehnică care include costuri reduse și un timp de execuție mai scurt.

O execuție exemplară a zugrăvelilor de interior include găsirea produsului potrivit nevoilor unei încăperi. Pe lângă etapele care conțin protejarea pereților și a suprafețelor, aplicarea amorsei, aplicarea vopselei lavabile în două straturi și curățenia finală, echipa oferă și informații cu privire la orientarea spre produsul ideal.

Firma se ocupă și de montarea parchetului/ pardoselei, cu ajutorul utilajelor profesionale. Serviciul include și montarea parchetului peste sistemul de încălzire în pardoseală. În acest caz, echipa intervine cu materiale speciale pentru a face mai facilă trecerea căldurii prin parchet.

Încă de la începutul activității în domeniul amenajărilor interioare, calitatea serviciilor și prestarea acestora în timp util, a fost o necesitate pentru MARGA N AUTENTIC.

Pentru ca fiecare proiect să ajungă într-o stare finală perfectă, serviciile sunt prestate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație.

De la mașini de gletuit și tencuit, pistoale pneumatice pentru tencuială, aparate și pompe de vopsit și până la dispozitive pentru tăiat plăci, sisteme de nivelare a plăcilor și alte echipamente necesare unei execuții exemplare, toate acestea sunt folosite cu iscusință de echipa MARGA N AUTENTIC.

MARGA N AUTENTIC se recomandă prin portofoliul amplu de lucrări realizate în timp util și în conformitate cu dorințele clienților.

Galerie fotografii MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

Servicii oferite de MARGA N AUTENTIC:

 • Tencuieli decorative;
 • Zugrăveli rigips tavane;
 • Zugrăveli lavabile;
 • Izolații fonice și termice;
 • Amenajări mansarde;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montare parchet/ pardoseală;
 • Consultanță în amenajări interioare;

Contact MARGA N AUTENTIC S.R.L.

 • Telefon: 0737 622 791
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese: Nespecificat
 • Adresa WEB:
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MARGA N AUTENTIC S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

B-TEAM CORROSION PROTECTION - Sisteme complete de materiale si servicii pentru protectii anticorozive
17.11.2016
7290 vizualizari

B-TEAM CORROSION PROTECTION - Sisteme complete de materiale si servicii pentru protectii anticorozive

B-Team Corrosion Protection oferă sisteme complete de materiale și servicii pentru protecții anticorozive, pentru toate domeniile industriale.Experiența de peste 15 ani în domeniu și portofoliul de lucrări realizate plasează B-Team Corrosion Protecti...
MARKAT - articole sanitare - gresie si faianta - mobila - parchet - materiale de constructii
23.09.2008
15963 vizualizari

MARKAT - articole sanitare - gresie si faianta - mobila - parchet - materiale de constructii

Brasovul se bucura azi de MARKAT, unul dintre cele mai deosebite si profesionale magazine puse in slujba amenajarilor interioare. Stim ca nu putem fi de toate pentru toti dar, la amenajari ne pricepem cel mai bine.De la A la Z stim de ce materiale ai...
EDILROM CONSTRUCT - Amenajări interioare și exterioare - Finisaje - Instalații
11.03.2024
5986 vizualizari

EDILROM CONSTRUCT - Amenajări interioare și exterioare - Finisaje - Instalații

EDILROM CONSTRUCT este o companie de construcții din Brașov care execută construcții rezidenţiale şi comerciale la cheie. Firma este specializată în domeniul construcțiilor de peste 25 de ani, fiind prezentă atât în România, cât și în străinătate cu...